Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΕΠΣ Σερρών, σχετικά με τον αγώνα Απόλλων Παραλιμνίου-Θερμαϊκός Θέρμης!!!

Σε βάρος της ΕΠΣ Σερρών, σχετικά με τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων Παραλιμνίου-Θερμαϊκός Θέρμης που διεξήχθη την 23-4-2023 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος  του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη, από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη.

Αναλυτικά οι ακόλουθες πειθαρχικές διώξεις:

Άσκηση Πειθαρχικών Διώξεων

Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκαν οι ακόλουθες πειθαρχικές διώξεις.

1. Σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σχετικά με τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός-ΑΕΚ που διεξήχθη την 23-4-2023 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League, διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

2. Σε βάρος της ΕΠΣ Σερρών, σχετικά με τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων Παραλιμνίου-Θερμαϊκός Θέρμης που διεξήχθη την 23-4-2023 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα, προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις που περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here