Δικαιώθηκε ο Ηρακλής Αμμουδιάς τα playoffs θα ολοκληρώνονται το πολύ σε 3 αγώνες!!!

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Σερρών έπειτα από το αρ.7703_2023/09/03/2023 έγγραφο της ΕΠΟ και τις διατάξεις του ΚΑΠ, αποφάσισε ότι η κάθε φάση των αγώνων κατάταξης (playoffs) θα ολοκληρώνεται το πολύ σε 2 αγώνες. Αν με την ολοκλήρωση του 2 αγώνα προκύπτει ισοβαθμία θα εξετάζεται η διαφορά τερμάτων και σε νέα ισοβάθμια θα ακολουθεί ημίωρη παράταση και ενδεχομένως πέναλτι.

Επάνω στην απόφαση αυτή που πάρθηκε (20/03) από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών με την οποία τροποποιεί την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Ηρακλής Αμμουδιάς κατέθεσε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ένσταση κατά της απόφασης της ΕΠΣ Σερρών όπου και δικαιώθηκε.

Η αρχική προκήρυξη αναφερόταν στην διαδικασία των playoffs ότι θα γίνουν 2 παιχνίδια στις έδρες των δύο αντίπαλων ομάδων και εάν χρειαστεί το 3ο παιχνίδι θα γίνει σε ουδέτερη έδρα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Δέχεται -κατά πλειοψηφία- την προσφυγή του αθλητικού σωματείου «Ηρακλής Αμμουδιάς». Ακυρώνει την από 20-03-2023 απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της «Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών», όπως αυτή επικυρώθηκε με την από 16-03-2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Θεόφιλου Κουρούπη.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 1.227,74 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και δικαστικής δαπάνης ποσού 200 ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Ντελέκου.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 48/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%: α) του 50% του ποσού των 8.672,68 ευρώ πλέον των νομίμων τόκων και, β) του ποσού των 300 ευρώ για τα καταβλητέα στον αιτούντα έξοδα της διαιτητικής διαδικασίας, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ευσταθίου Ρόκα, όπως αυτή περιορίσθηκε, κατά την επικουρική της βάση.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση στον αιτούντα, του ημίσεος του 50% (ήτοι, το 25%) του ποσού των 31.079,92 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Σκεπετάρη.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 38/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%: α) του ποσού των 4.068,48 ευρώ και, β) του ποσού των 300 ευρώ ως επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

-Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή, Γεωργίου – Ραφαήλ Μουστακόπουλου.
Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 39/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου, ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%: α) του ποσού των 18.597,59 ευρώ και, β) του ποσού των 300 ευρώ ως επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης, εντός προθεσμίας 5 εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here