Ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών για τους αγώνες κατάταξης, play off, σε περίπτωση «Ισοβαθμίας»!!!

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Σερρών έπειτα από το αρ.7703_2023/09/03/2023 έγγραφο της ΕΠΟ και τις διατάξεις του ΚΑΠ, αποφάσισε ότι η κάθε φάση των αγώνων κατάταξης (playoffs) θα ολοκληρώνεται το πολύ σε 2 αγώνες. Αν με την ολοκλήρωση του 2ου αγώνα προκύπτει ισοβαθμία θα εξετάζεται η διαφορά τερμάτων και σε νέα ισοβάθμια θα ακολουθεί ημίωρη παράταση και ενδεχομένως πέναλτι, με το σκεπτικό ίσος στον 2ο αγώνα να «βοηθιέται» η αδύναμη ομάδα της τελικής κατάταξης της βαθμολογίας, διότι στον πρώτο αγώνα δίνει έδρα στον «ισχυρό» της Βαθμολογίας.

Επάνω στην απόφαση αυτή που πάρθηκε (20/03) από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών με την οποία τροποποιεί την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Ηρακλής Αμμουδιάς κατέθεσε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ ένσταση κατά της απόφασης της ΕΠΣ Σερρών. Aπομένει η ανακοίνωση από την ΕΠΟ, για τον λόγο αυτό, η ΕΠΣ Σερρών προέβη σε ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών:

Η Ε.Π.Σ.Σερρών ανακοινώνει πως αν μετά τον 2ο αγώνα κατάταξης, play off, της Α΄ Κατηγορίας Macron, που είναι προγραμματισμένος για την Μ.Τετάρτη 12/04 προκύψει νέα ισοβαθμία μεταξύ των ομάδων που αγωνίστηκαν, η κατάταξη τους διαμορφώνεται από τη διαφορά τερμάτων στους δύο αγώνες και αν και πάλι προκύψει ισοβαθμία, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί και η διαδικασία των πέναλτι.

Τα αποτελέσματα του 1ου αγώνα κατάταξης:

ΑΕ ΧΡΥΣΟΥ – ΔΟΞΑ ΛΙΘΟΤΟΠΟΥ 2-0
ΑΣΤΗΡ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΑΛΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ 1-2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ 1-1
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΣΕΡΡΩΝ 1-0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here