Ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός «καθάρισε» άνετα τον ουραγό Θεσπρωτό!!!

Ο Πανσερραϊκός δεν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με αντίπαλο τον ουραγό της βαθμολογίας Θεσπρωτό, όμως μέσα σε μία δύσκολη έδρα  επικράτησε με 2-0, για την 16η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη ξεκίνησαν καλύτερα στην αναμέτρηση, είχαν δύο χαμένα τετ-α-τετ του Σαίντ για να ανοίξουν το σκορ, έτσι, λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Σαίντ σκόραρε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ζέρη. Την νίκη σφράγισε ο Κανίς στις καθυστερήσεις(90+4′)του αγώνα.

Τα Λιοντάρια πρόσθεσαν τρεις ακόμα βαθμούς και διατήρησαν τη διαφορά που τους χωρίζει από Αναγέννηση Καρδίτσας, Λάρισα, Νίκη Βόλου και Ηρακλή που ακολουθούν

Αισθητή ήταν η παρουσία των 30 Φιλάθλων του Πανσερραϊκού στο Δημοτικό γήπεδο της Ηγουμενίτσας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπουτσίκος (Μακεδονίας) με βοηθούς τον Μποζατζίδης (Μακεδονίας) και την Παπαδοπούλου Ζωή (Μακεδονίας), ενώ 4ος ήταν ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Τσιμόπουλος, Ντόντης, Μαρτίνεζ, Ρούσης, Κωνσταντίνου, Πανταζέλος, Μίγγος (70′ Οικονομίκος), Κουέβας, Χατζάκος (70′ Τρομπούκης), Μπίκας (70′ Λύγκας), Δρίτσας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Θυμιάνης (76’Παπάζογλου) , Στάικος, Κατσαντώνης ( 90′ Αυλωνίτης), Μούργος (76′ Μασκανακης), Σαΐντ (90′ Αλί Μπαμπά), Μπαΐροβιτς (61′ Κανίς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here