Τι ισχύει στην αδυναμία συμμετοχής ομάδας σε αγώνα ευθύνης της ΕΠΣ Σερρών!!!

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί σε αγώνες ευθύνης της Ε.Π.Σ.Σερρών και ειδικά της Β΄ Κατηγορίας, το φαινόμενο αδυναμίας συμμετοχής ομάδας σε αγώνα, χωρίς προηγουμένως να ειδοποιείται αιτιολογημένα με έγγραφο η διοργανώτρια τουλάχιστον τέσσερις(4) ημέρες πριν.

Ως εκ τούτου επισημαίνεται ότι η Ε.Π.Σ.Σερρών είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει κατά γράμμα τον Κ.Α.Π και τις ποινές που προβλέπει, οι οποίες σύμφωνα με το άρθρο 17 προβλέπουν:

α) απώλεια του αγώνα με τέρματα 3-0
β) χρηματική ποινή έως 500 ευρώ

-Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνιστεί ή παραιτηθεί από τρεις(3) αγώνες της ίδιας διοργάνωσης αποβάλλεται με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής και υποβιβάζεται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

-Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνιστεί σε αγώνα play off-play out, τιμωρείται επιπλέον των παραπάνω και με αφαίρεση πέντε βαθμών(-5), από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στο οποίο θα συμμετάσχει.

-Ομάδα που δε δηλώνει εγκαίρως την αδυναμία συμμετοχής της στον αγώνα, εις τρόπο ώστε να μετακινηθεί ασκόπως η αντίπαλη ομάδα και οι διαιτητές τιμωρείται και με χρηματική ποινή και με ποινή από 100 έως 800 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here