Στις καθυστερήσεις ο Πανσερραϊκός 1-0 τον ΠΑΟΚ Β’ – Φωνάζει για την μπάλα που πέρασε τη γραμμή, το γκολ δεν μέτρησε!!!

Ο Πανσερραϊκός ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’, καθώς επικράτησε 1-0 στην Θεσσαλονίκη, πήγε στο +9 και πανηγυρίσε την ένατη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League 2, χάρη στο γκολ του Παντεκίδη στο 92ο λεπτό.

Στο πρώτο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Παύλου Δερμιτζάκη, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν καρποφόρησαν οι φάσεις που δημιούργησαν στην εστία του Μπαλωμένου.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα λιοντάρια ήταν πιο ψυχωμένα και υποχρέωσαν τον ΠΑΟΚ Β’ σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος.
Στο 66ο λεπτό ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μούργου, ο Παπάζογλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα βρήκε στο σώμα του Παναγιώτου, ο Μπαλωμένος ήταν στην φάση έδιωξε, με την μπάλα να περνά την γραμμή της εστίας. Το γκολ δεν μέτρησε.
Στο 92ο λεπτό ήρθε η λύτρωση για τον Πανσερραϊκό όταν ο Παντεκίδης με κοντινό σουτ έγραψε το τελικό 0-1.
Στο 78ο λεπτό σε τετ α τετ του Μπαϊροβιτς, είπε όχι ο Μπαλωμένος, ενώ στο 80ο λεπτό ο Πανσερραϊκός ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μορικέλι.
Ο ΠΑΟΚ Β’ παραμένει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, παρά την τρίτη σερί ήττα που υπέστη.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Μορικέλι, Κωττάς, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Μελετίδης (85′ Κουλούρης), Γρόσδης (62′ Χατζηστραβός), Τσοπούρογλου, Σπυράκος (85′ Γιαξής), Γκορντεζιάν (76′ Πανίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης (90+5′ Αυλωνίτης), Πεταυράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο (75′ Σοφιανός), Στίνα, Κανίς (62′ Μπαΐροβιτς), Μούργος (90+5′ Στάικος), Κατσαντώνης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPER LEAGUE 2– Α ΟΜΙΛΟΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPERLEAGUE 2 – Α ΟΜΙΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here