Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου 4-2: Ο Απόλλων ολοκλήρωσε το υπέροχο ταξίδι του στο Κύπελλο Ελλάδας με ψηλά το κεφάλι!!!

Ο συγκλονιστικός Απόλλων Παραλιμνίου έπαιξε στα ίσια την Λαμία(Δύο κατηγορίες χώριζαν τις δύο ομάδες) πήρε το προβάδισμα στο σκορ, αλλά στο τέλος ηττήθηκε με 4-2 και ολοκλήρωσε το υπέροχο ταξίδι του στο Κύπελλο Ελλάδας με ψηλά το κεφάλι, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. 

Ο Απόλλων Παραλιμνίου έκανε μία τρομερή πορεία στο κύπελλο Ελλάδας και μέχρι τέλος το πάλεψε, για να διεκδικήσει την πρόκρισή του στον ημιτελικό.

Στο 8ο λεπτό ο Κουτζαβασίλης σκοράρει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση το κόρνερ του Γεωργιάδη.
Στο 20ο λεπτό η Λαμία ισοφάρισε με τον Ασκόφσκι όταν έφυγε στο χώρο μετά από την πάσα του Ντε Βινσέντι, και αποφεύγοντας τον Κουτζαβασίλη πλάσαρε προ κενής εστίας και έκανε το 1-1.
Στο 25ο λεπτό από στημένη φάση, η Λαμία ανατρέπει το ματς με σκόρερ τον Παουλάβετς ο οποίος παίρνει ανενόχλητος την κεφαλιά και κάνει το 2-1, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι.
Στο 39ο λεπτό ήταν η άτυχη στιγμή για τον Γκέκα που Έβαλε αυτογκόλ, γράφοντας το 3-1 για τη Λαμία.
Στο 86ο λεπτό το Παραλίμνιο μείωσε σε 3-2, με τον Ελέζι να σουτάρει δυνατά μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη.
Στο 94ο λεπτό η εξαιρετική ενέργεια του Τσιλούλη, που πέρασε σαν αλλαγή διαμόρφωσε το τελικό Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου 4-2.

Στο 3ο λεπτό η Λαμία είχε δοκάρι με τον Ασκόφσκι, μετά από γύρισμα της μπάλας από τον Σιμόν.
Στο δεύτερο μέρος ήταν έντονη η βροχόπτωση στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας.
Χωρίς VAR ήταν η αναμέτρηση των ομάδων στο «Αθανάσιος Διάκος».

Να τονίσουμε ότι Απόλλων Παραλιμνίου ερασιτεχνική ομάδα από τις Σέρρες πρέπει να νιώθει περηφάνια. Έγραψε ιστορία, έφτασε στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσακαλίδης Αλέξανδρος (Xαλκιδικής) με βοηθούς τον Φράγιο Αναστάσιο(Μακεδονίας) και τoν Παγουρτζή Δημήτριο (Πειραιά).

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο, Πάβλοβετς (69′ Λαμπρόπουλος), Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Στάνκο, Μαρτίνεθ (60′ Τσιλούλης), Ντε Βινσέντι (60′ Βέργος), Ασκόφσκι (83′ Κοντονίκος), Μανούσος (69′ Τσούκαλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι (64′ Πέτρου), Τζελίδης, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης (83′ Κωνσταντινίδης), Γκέκας (64′ Καρατλίδης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here