Πανσερραϊκός – Ηρακλής Λάρισας 4-0, όγδοη συνεχόμενη νίκη για τα «Λιοντάρια» στο+6 την ΑΕΛ!!!

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε εύκολα επί του Ηρακλή Λάρισας με 4-0 και πανηγύρισε την όγδοη συνεχόμενη νίκη του, για την 12η αγωνιστική της Super League 2.

Τα «Λιοντάρια» στο πρώτο μέρος είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον  Σαΐντ στο 33ο λεπτό, όταν σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ και λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Φαρμάκη.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Δερμιτζάκη κυριάρχησαν σε όλες τις γραμμές του Δημοτικού γηπέδου Σερρών και το 53ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, με υπέροχο γυριστό σουτ του Σαΐντ, ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μούργος.

Ο Μούργος που ήταν και ο καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης, σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα γκολ του Πανσερραϊκού, στο 73ο λεπτό και στο 87ο λεπτό.

Ο Σοφιανός που πέρασε σαν αλλαγή στη θέση του Στίνα σκόραρε για τα «Λιοντάρια» στο 81ο λεπτό.

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Καψάλης, Μπάμης, Μπόσιο

Στην ενδεκάδα του Ηρακλή Λάρισας ήταν και δύο παλιοί γνώριμοι του Πανσερραϊκού, ο Στέργιος Τσιμίκας και ο Στέργιος Καψάλης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μέγας (Πιερίας) με βοηθούς τον Βογιατζή (Μακεδονίας) και την Τσιλκητάρη Βασιλεία (Πιερίας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης (86′ Λυμπεράκης), Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης (59′ Στάικος), Κολομπίνο (74′ Σιόντης), Στίνα (74′ Σοφιανός), Κανίς, Μούργος, Σαΐντ (74′ Κατσαντώνης).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γκουγκούδης, Γκαλίτσιος, Καψάλης (84′ Λαγωνίδης), Καμπέρης, Χρηστίδης (74′ Τασιουλής), Μπόσιο, Μπάμης (58′ Τσουμάνης), Τσιμίκας, Λεσάι (74′ Συρεγγέλας), Κάσας (84′ Ζαφειρίου).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here