Στο πώτο ημίχρονο «Λιοντάρι» ο Πανσερραϊκός υπέκυψε στο δεύτερο ημίχρονο από την ΑΕΚ 3-0!!!

Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε στην Νέα Φιλαδέλφεια 3-0 από την ΑΕΚ, στο πρώτο ματς των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πανσερραϊκός στο πρώτο μέρος έπαιρνε άριστα ανασταλτικά, όπου μέσα στην Νέα Φιλαδέλφεια κράτησε το μηδέν στην εστία του Γιαννίκογλου, αλλά στο β’ μέρος η ΑΕΚ χρειάστηκε να ρίξει μέσα στο ματς το βαρύ της πυροβολικό (Άμραμπατ- Αραούχο –  Γκαρσία – Ρότα – Γιόνσον), για να πάρει ένα «καθαρό» 3-0, επί του Πανσερραϊκού.
Το 1-0 για την ΑΕΚ έγινε στο 55ο λεπτό όταν ο Πινέδα έκανε σουτ  μέσα από την περιοχή, ο Γιαννίκογλου αποκρούει, αλλά ο Μάνταλος με αριστερό πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 67ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας ο Χατζισαφί στρώνει την μπάλα για τον Γκαρσία, που μέσα από την περιοχή με πλασέ κάνει το 2-0.
Στο 89ο λεπτό ο Πινέδα πέτυχε το 3-0, μετά από ασίστ του Λιβάι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πολυχρόνης (Πιερίας), με βοηθούς τον Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και τον Χριστοδούλου (Ημαθίας).

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ραντόνια (68’ Ρότα), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Φερνάντες (62’ Γιόνσον), Φράνσον (61’ Άμραμπατ), Πινέδα, Τσούμπερ (62’ Αραούχο) – Μάνταλος, Φαν Βέερτ (56’ Γκαρσία).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου – Δεληγιαννίδης, Παντεκίδης, Γιανναράκης, Πεταυράκης (60’ Λυμπεράκης) – Κολομπίνο (66’ Ανάκογλου), Θυμιάνης – Μούργος, Στίνα (77’ Αλί Μπαμπά), Κανίς (61’ Σοφιανός) – Κατσαντώνης (66’ Μπαϊροβιτς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here