Με δύο νίκες ο Πανσερραϊκός πανηγυρικά στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας!!!

Την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας και όχι με τις καλύτερες δυνατές καιρικές συνθήκες πέτυχε ο Πανσερραϊκός την δεύτερη νίκη απέναντι στον Απόλλων Πόντου με 1-0, στο Δημοτικό γήπεδο του Πολυκάστρου.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν να αντιμετωπίσουν τον πολύ δυνατό αέρα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, και έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, όμως το ματς του κυπέλλου διεξήχθη κανονικά και είχε ρυθμό.

Ο Πανσερραϊκός στο πρώτο ημίχρονο με πολύ καλή τακτική ήταν αρκετά καλός στο ανασταλτικό σκέλος, έπαιξε με ευνοϊκό άνεμο και στο 37ο λεπτό κατάφερε να σημειώσει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κολομπίνο με προβολή ο Κατσαντώνης έκανε το 1-0 .

Ο Πανσερραϊκός διπλασίασε τις νίκες του επί του Απόλλωνα Πόντου με 1-0 σήμερα και 3-0 στο πρώτο ματς,  πήρε την πρόκριση στους «8». Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς Τζιώτζιο και Καραγιάννη(Θράκης), ενώ 4ος ήταν ο Τομαράς (Θράκης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πίτκας (80′ Τρίγκατζης), Αμπούντου, Αμαραντίδης, Ντιαλόσι, Μουμίν, Δαλιανόπουλος, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Μπελεβώνης (86′ Αραβίδης, Λαμπίρης, Κωστίκας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Κάτσικας, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης (46′ Ζέρης), Παπάζογλου (67′ Παντεκίδης), Γιανναράκης, Κολομπίνο (46′ Θυμιάνης), Ανάκογλου, Μασκανάκης, Αλί Μπαμπά(78′ Μουργος), Κατσαντώνης, Μπαΐροβιτς (67′ Σαΐντ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here