Κύπελλο Ελλάδας: Ιστορική πρόκριση στους «8» για τον Απόλλων Παραλιμνίου!!!

Ο Απόλλων Παραλιμνίου έγραψε ιστορία, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Κατάφερε στην παράταση να νικήσει 2-1 τον Άγιο Νικόλαο στην Κρήτη, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Γεωργιάδη, γράφοντας ιστορία.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου ήταν σαφώς ανώτερος του Αγίου Νικολάου, προηγήθηκε με γκολ του Γεωργιάδη στο 2ο λεπτό  με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Άγιος Νικόλαος ισοφάρισε στο 30ο λεπτό με τον Μηνά για το 1-1, μετά από ολιγωρία της άμυνας του Παραλιμνίου.
Με το σκορ στο 1-1 πήγαν οι Άγιος Νικόλαος, και Απόλλων Παραλιμνίου στα αποδυτήρια στο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης.
Τα δεύτερο ημίχρονο ανήκε εξ ολοκλήρου στον Απόλλωνα με μεγάλο πρωταγωνιστή το Ελέζι που είχε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.
Το ματς πήγε στην παράταση, με την ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη να ψάχνει εναγωνίως ένα γκολ, πού ήρθε στο 109ο λεπτό με ατομική προσπάθεια του Γεωργιάδη, που πήρε την μπάλα από το χώρο της μεσαίας γραμμής και αφού απέφυγε την πίεση τριών αμυντικών κατάφερε με υποδειγματικό πλασέ να κάνει το 2-1 και να δώσει την πρόκριση στην ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου.
Καλύτεροι παίκτες της αναμέτρησης ο Γιώργος Γεωργιάδη και ο Χρήστος Ελέζι, βέβαια δεν υστέρησε κανένας από τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατοίκος (Αθηνών) με βοηθούς Τσολακίδης – Μαραθωνίτης (Αθηνών), ενώ 4ος ήταν ο Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Ζέλιος (25’), Καρυοφύλλης (57’), Μελισσόπουλος (81’), Ι. Κουτζαβασίλης (102’), Κίτος (120+2’)

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Κούτσης): Γιαγκιόζης, Γωνιωτάκης (69’ Δολαψάκης), Κίτος, Τσανάι, Ζέλιος, Φουκαράκης, Χύσι, Νοκάι (63’ λ.τρ. Πλουσής), Μελισσόπουλος, Μηνάς (105’ Μαρκάκης), Σέχου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καραμπετάκης): Φ. Κουτζαβασίλης, Ι. Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Ελέζι (117’ Γάκης), Καρυοφύλλης (77’ Πέτρου), Κιουτσεκτσίδης (102’ Παπαδόπουλος), Τζαμπέγια (113’ Κωνσταντινίδης), Τζελίδης, Γεωργιάδης (113’ Καρατλίδης), Γκέκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here