Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός τιμά τον πρώτο αρχηγό στην ιστορία του Πανσερραϊκού Θόδωρο Φραγκόπουλο!!!

Τον πρώτο αρχηγό στην ιστορία του Πανσερραϊκού Θόδωρο Φραγκόπουλο τιμά ο Πανσερραϊκός.
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Φραγκόπουλο, ο οποίος θα βρεθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και θα παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στον Πανσερραϊκό με την Αναγέννηση Καρδίτσας (06/01) στις 15:45.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός τιμά το ένδοξο παρελθόν της, τιμά την ιστορία της, τιμά τους ποδοσφαιριστές που μάτωσαν τη φανέλα με το λιοντάρι και στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2 Betsson, θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Φραγκόπουλο, ο οποίος θα βρεθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και θα παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας μας με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Θεόδωρος Φραγκόπουλος γεννήθηκε στις Σέρρες, στις 08/02/1938. Έπαιξε στον Ηρακλή Σερρών και από τη “γέννηση” του Πανσερραϊκου το 1964, ως το 1969 φόρεσε τη φανέλα με το λιοντάρι όντας ο πρώτος αρχηγός της ομάδας μας.  Συνολικά κατέγραψε 167 συμμετοχές σε επίσημα ματς, με 19 γκολ.

Μάλιστα τον Οκτώβριο του 1975 διετέλεσε υπηρεσιακός προπονητής στην ομάδα για ένα ματς.

Ο Φραγκόπουλος κατέχει μία ιδιαίτερη σελίδα στην ιστορία του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, καθώς είναι ο μοναδικός Σερραίος που έχει αντιμετωπίσει τον Πελέ σε αγώνα! Το 1961 όταν η θρυλική Σάντος του Πελέ ήρθε στην Ελλάδα για σειρά φιλικών αγώνων, πέρα από τις ομάδες του πρώην ΠΟΚ(Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ), έδωσε και έναν φιλικό αγώνα με μία Μικτή ομάδα επιλέκτων ποδοσφαιριστών της Βορείου Ελλάδας. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Θεόδωρος Φραγκόπουλος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here