Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη το 2023 – Είναι το φαβορί για την άνοδο στον όμιλό του!!!

Ο Πανσερραϊκός στο πρώτο του παιχνίδι για το 2023 αν και δυσκολεύτηκε πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο Κιλκίς, κέρδισε με 0-2, αποτέλεσμα που τον κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, μαζί με τον ΠΑΟΚ Β’, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 Betsson.
Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής με Μαροκινή καταγωγή Hicham Kanis, πέτυχε σε κομβικό σημείο του πρώτου μέρους το 0-1.

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ, λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Ο Hicham Kanis με δυνατή κεφαλιά νίκησε την άμυνα της ομάδας του Απόλλωνα Πόντου και τον Πίτκα, γράφοντας το 0-1 στο 45ο λεπτό, ενώ στο 83ο λεπτό ο Σαίντ δέχθηκε πάσα από τον Σοφιανό που πέρασε σαν αλλαγή στην θέση του Σιόντη και σε κενή εστία έγραψε το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τακίδης(Κιλκίς) με βοηθούς τον Δανδανόπουλο και Χρυσέλη(Ξάνθης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μουμίν (46′ Αραβίδης), Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Κωστίκα, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Μπελεβώνης (68′ Δαλιανόπουλος), Ντιαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης (79′ Δεληγιαννίδης), Σιόντης (73′ Σοφιανός), Θυμιάνης, Μούργος(79′ Μασκανάκης ), Στίνα, Κανίς, Κατσαντώνης (68′ Σαΐντ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here