Οι πρωταθλητές Χειμώνα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών!!!

Η Αμμουδιά έκλεισε το 2022 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ουσιαστικά αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών. Βέβαια η Αμμουδιά έχει έναν αγώνα περισσότερο από τους άλλους δυο διεκδικητές του τίτλου μιας και ο Εθνικός Σιδηροκάστρου και ο Πυθαγόρας Καλών Δένδρων έχουν κάνει το ρεπό τους.

Γεγονός είναι ότι το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον και μεγάλη μάχη θα γίνει για την 4η θέση, που οδηγεί στα play off.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΣ – Α ΟΜΙΛΟΣ 2022-2023

Στον 2ο όμιλο της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών, τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κατέκτησε το Άγιο Πνεύμα καθώς μετά τη νίκη με 4-2 κόντρα με την Νέα Ζίχνη είναι στο +2 από τον δεύτερο Αστέρα Νεοχωρίου και στο +3 από την Θύελλα Σερρών.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΣ – Β ΟΜΙΛΟΣ 2022-2023

Να θυμίσουμε ότι με την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών, οι τέσσερις πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου(8 ομάδες συνολικά) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στους αγώνες των play off,  για να βγει ο Πρωταθλητής που θα διεκδικήσει άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι ομάδες της Α’ κατηγορίας, που θα τερματίσουν στις τρεις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας υποβιβάζονται απευθείας στην Β’ κατηγορία.
Οι 11 ομάδες των δύο ομίλων θα δώσουν ξανά ραντεβού τον νέο χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here