Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός τιμά τον Παναγιώτη Κελεσίδη στον αγώνα με την Α.Ε.Λ.(22/12)!!!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός τιμά το ένδοξο παρελθόν της, τιμά την ιστορία της, τιμά τους ποδοσφαιριστές που μάτωσαν τη φανέλα με το λιοντάρι και στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Super League 2 Betsson, θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κελεσίδη, ο οποίος θα βρεθεί στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και θα παρακολουθήσει τον αγώνα της ομάδας μας με την Α.Ε.Λ, φέρνοντας την αύρα του.

 O Παναγιώτης Κελεσίδης γεννήθηκε το 1950 στις Σέρρες, σε ηλικία 13 ετών έκανε την πρώτη του εγγραφή στον Ηρακλή Σερρών και ένα χρόνο αργότερα, έπειτα από τη συγχώνευση του Ηρακλή και του Απόλλωνα και τη “γέννηση” του Πανσερραϊκού, υπέγραψε το πρώτο του δελτίο στα “λιοντάρια” και προπονούνταν “μπλοκάροντας” καρπούζια στο μανάβικο του ξαδέρφου του. Έκανε το ντεμπούτο του την περίοδο 1967-1968 σε αγώνα με τον Άρη στις Σέρρες, ο οποίος έληξε ισόπαλος με 2-2 και φόρεσε τα κόκκινα έως το 1972, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους Σερραίους, καθώς ο τελευταίος του αγώνας ήταν κόντρα στην ΑΕΛ, έληξε ισόπαλος με 1-1 στο Δημοτικό γήπεδο και σήμανε την επάνοδο του Πανσερραϊκού στην Α΄ Εθνική.

 Την ίδια χρονιά πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, στον οποίον και έμεινε επτά χρόνια κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, ενώ ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Προοδευτική. Παράλληλα φόρεσε επτά φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

 Ο Παναγιώτης Κελεσίδης πριν από λίγα χρόνια κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του με τίτλο “Το λιοντάρι του Θρύλου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here