Φιλικός αγώνας παλαιμάχων Πανσερραϊκου – Μικτής ΕΠΣ Σερρών για καλό σκοπό!!!

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας διαφορετικός από τους άλλους διεξήχθη την Τρίτη 20/12/2022 στο Αθλητικό Κέντρο Ομόνοιας (Πλαστικό γήπεδο), μεταξύ των Παλαιμάχων του Πανσερραϊκού και Επίλεκτης ομάδας της δύναμης της ΕΠΣ  Σερρών.

Η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία της ΕΠΣ Σερρών, έχει σκοπό τα έσοδα να πάνε σε λογαριασμό για να δημιουργηθεί Ταμείο Αρωγής των ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών.
Για την ιστορία, o αγώνας έληξε με νικητές τους βετεράνους του Πανσερραϊκού με σκορ 2-1.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαδόπουλος Χρήστος με βοηθούς τον Μαυρίδη Ευάγγελο και τον Καραμούτα Κοσμά της ΕΠΣ Σερρών.
Στην φιλική αυτή αναμέτρηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας, καθώς και αρκετοί παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές από διάφορες ομάδες του Νομού Σερρών.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ:  Αποστόλου, Καρυπίδης, Αρβανιτίδης, Λεωνίδας, Τριανταφύλλου Δ. Τριανταφύλλου Κ., Κατσαβάκης Ν., Βαγενάς, Παναγιωτίδης,  Σιδηρόπουλος, Γανίκας.
ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ:  Μαυρίδης, Γκάλιος Η., Τράμπας, Βαλάντης, Θεοδωρίδης, Σιψής, Σαββίδης Γ., Ραφτόπουλος, Ιακωβίδης, Σαλονικιός, Αλεξίου.Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαδόπουλος Χρήστος με βοηθούς τον Μαυρίδη Ευάγγελο και τον Καραμούτα Κοσμά της ΕΠΣ Σερρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here