Σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Πανσερραϊκού επί της Βέροιας με πρωταγωνιστές Κανίς και Σαΐντ!!!

Σημαντική νίκη για τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας απέναντι στην ΝΠΣ Βέροια 2019. Με πρωταγωνιστές τον Χικάμ Κανίς και τον Αχμέντ Σαΐντ επικράτησε με 3-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Ο Κανίς έδωσε το προβάδισμα στον Πανσερραϊκό στο 26ο λεπτό του αγώνα με την Βέροια από την άσπρη βούλα μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Σαϊντ.
Στο 56ο λεπτό ο Γκανέζος φορ, με Ιταλική υπηκοότητα Σαϊντ έκανε ωραία προσπάθεια, ανατράπηκε από τον Μαραγκό, κέρδισε το πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση , ο Παπαδόπουλος απέκρουσε, όμως ο επερχόμενος Κανίς έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0-2.
Στο 90ο λεπτό ο Μασκανάκης που πέρασε σαν αλλαγή στην θέση του Κανίς έκανε το 0-3.
Το μόνο που κατάφερε η Βέροια ήταν να μειώσει το σκορ σε 1-3 με εκτέλεση πέναλτι, από τον Φασίδη στο 90+3 λεπτό.
Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, από την αντίπαλο του.
Ήταν ένας αγώνας με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον Παύλο Δερμιτζάκη, που μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της Βέροιας αλλά και οι Πεταυράκης και Μούργος που ήταν πρώην Βεροιώτες ποδοσφαιριστές να είναι στην 11αδα του Πανσερραϊκού, όπως και ο Σιόντης που φόρεσε την φανέλα της Βέροιας παλαιότερα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν Καλαϊτζής (Θεσσαλίας) με βοηθούς τον Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και τον Δέλλιο (Πέλλας).

ΒΕΡΟΙΑ(Μαντζαρίδης):Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Στίκας, Μαραγκός(69′ Κατσούκης), Μασούρας(80′ Μουχάλης), Μπλέτσας, Ορφανδης(80′ Ισαακίδης), Φασίδης, Μπελεβώνης(46′ Μπουόλι), Ιωάννου(57′ Περδίκης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Σιόντης(85′ Ανακογλου), Θυμιάνης, Μούργος(85′ Γιανναρακης), Στίνα (63′ Σοφιανός), Κανίς(85′ Μασκανακης), Σαϊντ(72′ Κατσαντώνης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here