Ο Χικάμ Κανίς και ο Παύλος Δερμιτζάκης βραβεύτηκαν ως οι καλύτεροι από τον ΠΣΑΠΠ!!!!

Ο ΠΣΑΠΠ ψήφισε τους καλύτερους και τις καλύτερες της περσινής σεζόν στην 41η γιορτή του, σε μια τελετή που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο Μαροκινός άσος του Πανσερραϊκού Χικάμ Κανίς βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Ξένος Ποδοσφαιριστής του A’ Ομίλου Betsson Super League 2 2021-22 από τον ΠΣΑΠΠ, για την εξαιρετική περσινή του σεζόν, κατά την οποία σε 31 συμμετοχές πέτυχε 17 γκολ και στις δηλώσεις του ευχαρίστησε την ομάδα του Πανσερραϊκού, τους πρώην συμπαίκτες του και την οικογένεια του, ενώ ερωτώμενος ευχήθηκε το Μαρόκο να φτάσει ακόμη πιο ψηλά στο Μουντιάλ.

Tο βραβείο του “Καλύτερου Προπονητή A’ Ομίλου Betsson Super League 2 2021-22” του ΠΣΑΠΠ παρέλαβε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού βραβεύτηκε για την εξαιρετική περσινή του σεζόν με τη Βέροια, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του A’ Ομίλου της Super League 2, στέλνοντας μήνυμα στους “μεγάλους” να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στις μικρότερες κατηγορίες που αποτελούν τη δεξαμενή ποδοσφαιριστών, προπονητών και διαιτητών.

Α’ όμιλος Betsson Super League 2

Καλύτερος Έλληνας: Γιάννης Πασάς (Βέροια)

Καλύτερος Τερματοφύλακας: Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος (ΑΕΛ)

Καλύτερος ξένος: Χιτσάμ Κανίς (Πανσερραϊκός)

Καλύτερος νέος: Γιώργος Κούτσιας (ΠΑΟΚ Β’)

Καλύτερος προπονητής: Παύλος Δερμιτζάκης (Βέροια)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here