«Ξεκλείδωσε» την άμυνα του Μακεδονικού και πήρε τη νίκη ο Πανσερραϊκός!!!

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε μεγάλη νίκη απέναντι στον Μακεδονικό, σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, με την ασταμάτητη βροχή που έπεφτε σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Ανώτερος ο Πανσερραϊκός ειδικά στο δεύτερο μέρος, δεν άφησε περιθώρια στον Μακεδονικό και με γκολ των Κανίς και Σοφιανού, έφτασε στη νίκη με 2-0, για την 6η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.
Για περίπου 50 λεπτά άντεξε ο Μακεδονικός, όταν ο Κανίς ξεκλείδωσε την άμυνα του Μακεδονικού και με δυνατό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τον Πανσερραϊκό, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σοφιανός στο 90+2ο λεπτό, που πέρασε σαν αλλαγή στη θέση του Μούργου.
«Μοιραίος» παίκτης του αγώνα ο Στίνα, που σε δύο περιπτώσεις τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στέφανο Γουναρίδη (πρώην τερματοφύλακας του Απόλλωνα Παραλιμνίου και του Πανσερραϊκού).
Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του 11χρονου μαθητή Βασιλείου – Μαξίμου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου) με βοηθούς τον Λιόντο (Ηπείρου) και τον Τζιώτζιο (Θράκης), ενώ 4ος ήταν ο Σιντόρης (Θεσπρωτίας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Πεταυράκης, Σιόντης (83′ Δημητρίου), Θυμιάνης, Μούργος (83′ Σοφιανός), Στίνα (88′ Ανάκογλου), Κανίς (88′ Γιανναράκης), Σαΐντ (68’ Κατσαντώνης)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Μπρατσιάνη, Λισγάρας, Σαραγιώτης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Τσιλιγγίρης (78′ Τσιφτσί), Μιλισάβλιεβιτς (63’ Ζαννάκης), Γαρύφαλλος, Σιμόνι (78′ Σαραντίδης)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here