Πυθαγόρας Καλών Δένδρων: «έχουμε μάθει να κερδίζουμε μόνο μέσα στο γήπεδο που είναι ο καθρέπτης για την κάθε ομάδα»!!!

Σε γραπτή ανακοίνωση προέβη ο Πυθαγόρας Καλών Δένδρων σχετικά με την ματαίωση του χθεσινού αγώνα Καλά Δένδρα – Αμμουδιά για την 4η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών, μετά από ένσταση της φιλοξενούμενης ομάδας για την τέλεση του αγώνα.
 
Αναλυτικά: 
 
Σε μια γιορτή για το Σερραϊκό ποδόσφαιρο δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να πηγαίνουν κόντρα.
Αρχικά ζητάμε ένα μεγάλο συγνώμη από τους φιλάθλους μας που παρά την τόση μεγάλη προσέλευση δεν καταφέραμε να τους ικανοποιήσουμε με το να δούνε δύο ποδοσφαιρικές ομάδες να κάνουν αυτό που πρέπει ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Όσον αφορά την ομάδα του Ηρακλή Αμμουδιάς να πούμε συγχαρητήρια για την άριστη διοίκηση που έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο κερδίζοντας τους αγώνες στα χαρτιά.
Εμείς δυστυχώς έχουμε μάθει να κερδίζουμε μόνο μέσα στο γήπεδο που είναι ο καθρέπτης για την κάθε ομάδα.Τέτοια πρωταθλήματα να τα χαίρεστε.
Τώρα για το θέμα που προέκυψε παίρνουμε την ευθύνη παρόλο που δεν ενημερωθήκαμε εγκαίρως.Στους προηγούμενους αγώνες που δεν υπήρχε πάλι αυτή η άδεια είναι απορίας άξιο για το πως πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες.Επίσης αναρωτιόμαστε όλοι μας πως ορίζεται ένας αγώνας ενώ δεν πληρεί τις προαπαιτούμενες προϋποθέσεις το κάθε σωματείο.
Παρόλα αυτά ενεργώντας με βάση την ίδια ανακοίνωση της ΕΠΣ Σερρών αποστείλαμε την αίτηση για να μας χορηγηθεί η απαραίτητη άδεια έστω και δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα εμείς την ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ άλλωστε η ανακοίνωση δεν αναφέρει κάτι για χρονικό όριο τουλάχιστον από την ενημέρωση που έχουμε εμείς.
Πιστεύουμε στους νόμους πιστεύουμε στην δικαιοσύνη και καθημερινά πορευόμαστε με αυτές τις αρχές.
Περιμένουμε την επίσημη απόφαση της ΕΠΣ Σερρών και σαφώς θα σεβαστούμε την κάθε απόφαση της μα δεν θα σταματήσουμε να μαχόμαστε καθημερινά όχι για τα λεφτά που επενδύθηκαν από μια ΠΑΡΕΑ νεαρών ούτε για τις ατέλειωτες ώρες του καθένα προσωπικά αλλά μόνο για την ομάδα μας και τον κόσμο που την αγαπά και την ακολουθεί πίστα.
Εμάς δεν μας πτοεί και δεν μας διαλύει τίποτα για αυτό το επόμενο Σάββατο 19/11/2022 όλοι στα Άνω Πορόια για να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε πριν κάποια χρόνια!
Με εκτίμηση,
ΔΣ Πυθαγόρα Καλών Δένδρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here