Ο Απόλλων Παραλιμνίου πήρε πολύτιμο βαθμό μέσα στην Χαλάστρα!!!

Μπορεί να ήταν η 1η αγωνιστική και ίσως μια από τις πιο δύσκολες έδρες του Πρωταθλήματος στην Χαλάστρα, όμως ο Απόλλων Παραλιμνίου απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τον Καμπανιακό και ξεκίνησε θετικά στην… κούρσα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Καμπανιακός είχε προηγηθεί στο ημίχρονο με 2-0 χάρις στα τέρματα του Ταΐρη και του Ιγνατίδη αλλά τα γκολ των Γκέκα με πέναλτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και του Καρατλίδη στο 88ο λεπτό έδωσαν στον Απόλλων Παραλιμνίου τον πρώτο βαθμό του Πρωταθλήματος. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες. Ο Απόλλων με τον Γκέκα στο 35ο λεπτό και ο Καμπανιακός στο 65ο λεπτό με τον Ιγνατίδη.

Επόμενο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Άρη Αβάτου στο Παραλίμνιο την Κυριακή(20/11).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ ( Σαπάνης):  Γιακουμής, Προσκυνητόπουλος, Μπουτζίκος, Γιαννόπουλος, Κεχαγιάς, Ταΐρης, Σαρβανίδης, Ντόγος (62′ Καθάριος Π.) Καθάριος Ν. (73′ Παπακωνσταντίνου), Χατζηβασιλειάδης (84′  Ρακαβίνας), Ιγνατίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Καραμπετάκης) : Νομικός, Παπαδόπουλος (46′ Κιουτσεκτσίδης), Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης (84′ Καρατλίδης), Λιάρας (46′ Πέτρου), Γεωργιάδης, Ελέζι (59′ Καραμπατάκης), Γκέκας (92′ Κωνσταντινίδης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here