H EΠΣ Σερρών υπενθυμίζει την υποχρέωση των ομάδων για άδεια διεξαγωγής αγώνα, ιατρικό προσωπικό και φαρμακεία!!!

H E.Π.Σ.Σερρών υπενθυμίζει στα σωματεία της δυνάμεως της πως για την διεξαγωγή των αγώνων των πρωταθλημάτων της είναι υποχρεωτικά τα παρακάτω, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ενεργοποιηθούν οι ποινές που προβλέπονται στον Κ.Α.Π.

1.Άδεια λειτουργίας των γηπέδων τους και  υποχρέωση έκδοσης άδειας διεξαγωγής αγώνα από το αρμόδιο τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών.

2.Σε όλους τους αγώνες, όλων των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, ανδρών και ακαδημιών είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, η παρουσία προσώπου που θα ασκεί καθήκοντα ιατρού αγώνα. Το πρόσωπο αυτό δύναται να είναι είτε ιατρός είτε νοσηλευτής είτε διασώστης, απόφοιτος των ΤΕΙ και διαπιστευμένος του ΕΚΑΒ ή ειδικά πιστοποιημένος στην παροχή πρώτων βοηθειών και ιδιαίτερα σε αθλητικά γεγονότα, για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αιφνίδια και επικίνδυνα για την ζωή περιστατικά που μπορεί να προκύψουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει πρόσωπο που να ασκεί καθήκοντα γιατρού, κατά τα ανωτέρω, ο αγώνας δεν διεξάγεται και ισχύουν οι ποινές που προβλέπονται στον ΚΑΠ.

3.Να είναι εφοδιασμένα με το κατάλληλο φαρμακευτικό υλικό, για την χρησιμοποίησή του από το ιατρικό προσωπικό για τους ποδοσφαιριστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here