Υποχρεωτικό το δελτίο πιστοποίησης προπονητή για τα σωματεία της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών!!!

Από την Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ ανακοινώνεται ότι για την αγωνιστική περίοδο 2022/2023, οι προπονητές των σωματείων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Σερρών έχουν υποχρέωση να εκδώσουν ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, καταθέτοντας στην Ένωση τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Από την 3η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας τα σωματεία οφείλουν να προσκομίζουν στον διαιτητή το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα εφαρμόζονται οι προβλεπόμενες από τον ΚΑΠ κυρώσεις.

Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ΕΓΚΑΙΡΑ στην Ε.Π.Σ.Σερρών.

 

  1. ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΓΩΝ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022/2023

Για την έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1) Αίτηση του ποδοσφαιρικού σωματείου.

2) Έγχρωμο αντίγραφο ταυτότητας τριετίας προπονητή UEFA/ΕΠΟ, με ημερομηνία λήξης 31/12/2021, η οποία και έχει πάρει παράταση έως 31/12/2022.

3) Μία (1) έγχρωμη φωτογραφία.

4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα ή ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr, όπου ο προπονητής θα βεβαιώνει ότι «δεν εμπίπτω στα κωλύματα που προβλέπονται από το Καταστατικό της Ε.Π.Ο. και αποδέχομαι στο σύνολό τους όλες τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της ΕΠΟ.

5) Αντίγραφο Ιδιωτικού Συμφωνητικού μεταξύ σωματείου-προπονητή (σφραγισμένο και θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής του εκάστοτε προπονητή/βοηθού προπονητή).

6) Επίσημο αποδεικτικό υποβολής του Ιδιωτικού Συμφωνητικού μέσω TAXIS (Κατάσταση Συμφωνητικών με καταγεγραμμένη την αντίστοιχη ειδικότητα συνοδευόμενη με το αποδεικτικό οριστικής υποβολής της).

7) Βεβαίωση αναγνωρισμένου από την Π.Ε.Π.Π. Συνδέσμου Προπονητών ότι ο προπονητής είναι ενεργό μέλος του (με πρόσφατη ημερομηνία).

8) Υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, υπεύθυνη δήλωση Πράξης Συναίνεσης (εφόσον δεν έχει ήδη κατατεθεί στην Ε.Π.Σ.Σ.).

9) Παράβολο 75.00 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here