Επική πρόκριση του Πανσερραϊκού στο Κυπέλλο Ελλάδας συνέτριψε την Παναχαϊκή 5-2 (2-2 καν. διάρκεια)!!!

Ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε με 5-2 της Παναχαϊκής και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Τεράστια ανατροπή έκαναν τα Λιοντάρια στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας της 5ης φάσης, που διέσυραν την Παναχαϊκή με 5-2 μέσα στο Δημοτικό γήπεδο των Σερρών.
Ο Πανσερραϊκός δυσκολεύτηκε κάπως, από μία καλοδουλεμένη ομάδα όπως ήταν η  Παναχαϊκή, αλλά στην παράταση είχε δυνάμεις και ψυχικά αποθέματα και την απέκλεισε, από την επόμενη φάση του θεσμού.
Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 2-2, καθώς ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαίντ στο 40ο λεπτό, αλλά ο Μπουρλάκης στο 62ο λεπτό και ο Μυτίδης στο 65ο λεπτό ανέτρεψαν το σκορ σε 1-2 για τους Πατρινούς. Όμως το γκολ του Παντεκίδη στο 90+10ο λεπτό έστειλε το ματς στην παράταση.
Η εικόνα του αγώνα στην επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετική. Ο Πανσερραϊκός μπήκε πιο αποφασιστικά και πέτυχε τρία γκολ, με τους Μούργο στο 104ο λεπτό, τον Κατσαντώνη στο 115ο λεπτό και τον Σοφιανό 118ο λεπτό που πέρασε σαν αλλαγή στη θέση του Νάτσου.
Στο 89ο λεπτό ο Διαιτητής της αναμέτρησης Τακίδης καταλόγισε πέναλτι για τον Πανσερραϊκό, όμως μετά από συνεννόηση που είχε με τον βοηθό του πήρε πίσω την υπόδειξή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γεώργιος Τακίδης (Κιλκίς), με βοηθούς τον Χρήστο Κορώνα (Πειραιά) και Αναστάσιο Φράγιο (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος ήταν ο Αθανάσιος Δραγούσης (Κιλκίς)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Ελευθερόπουλος): Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (81′ Ζέρης), Παπάζογλου, Παντεκίδης (96′ Καρασαλίδης) , Πεταυράκης, Νάτσος (80′ Σοφιανός), Σιόντης (46′ Ανάκογλου), Μούργος, Ντίνα (68′ Κατσαντώνης), Κανίς, Σαΐντ (107′ Δημητρίου).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ(Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Στεργίδης, Λάρεα, Τσακμάκης, Λιποράνς Τσιάρας (112′ Σίλβα), Κωνσταντακόπουλος (112′ Κωνσταντακόπουλος), Μπουρλάκης (80′ Χαντί), Κέρι (88′ Νιλτίνιο), Αλεξόπουλος (46′ Μυτίδης), Π. Καρακλαϊυς (60′ Ν. Καρακλαϊτς).

Φώτο: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Φώτο: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Φώτο: Διαιτητές αρχηγοί ομάδων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here