Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος, κάνει αναφορά για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας!!!

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στο επίσημο site της ομάδος του, κάνει αναφορά για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (19/10 – 15:00) στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής προπονήθηκαν στο γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών το μεσημέρι της Δευτέρας (17/10) με απόντες τους Κάρλος που έκανε ατομικό, τον Μαραθωνίτη που έκανε θεραπεία και τον Μακρή που είναι άρρωστος.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας  για την επικείμενη αναμέτρηση τόνισε:

“Ήταν μία κλήρωση που από πλευράς ταξιδιού δεν μας άρεσε. Θα κάνουμε για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ένα τόσο μακρινό ταξίδι κάτι που θέλαμε να αποφύγουμε. Ωστόσο μας ευχαριστεί το γεγονός ότι έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε ένα δυνατό επίσημο παιχνίδι για το θεσμό του Κυπέλλου. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε επίσημα ματς στα πόδια μας. Σίγουρα παίζουμε με έναν αρκετά καλό αντίπαλο που έχει υψηλούς στόχους στον Βόρειο όμιλο. Μία ομάδα έμπειρη, με καλό προπονητή. Ο Πανσερραϊκός έχει την τύχη να παίζει στην έδρα του, αλλά είναι για πολλούς λόγους ένα καλό τεστ, γιατί θα κληθούμε να παίξουμε τέτοια παιχνίδια κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε 100% έτοιμοι, ούτε εμείς, ούτε ο αντίπαλος, από τη στιγμή που έχουμε δώσει ένα επίσημο παιχνίδι και αυτό προ 15 ημερών. Θέλουμε την πρόκριση και θα τη διεκδικήσουμε με σεβασμό στον αντίπαλο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά και τη δουλειά που κάνουμε όλες αυτές τις μέρες. Έχουμε δύο προβλήματα, το ένα του Κάρλος και το άλλο του Νιλτίνιο που έχει δεχτεί ένα χτύπημα στο φιλικό με τον Ναυπακτιακό, ωστόσο είναι καλύτερα θα είναι στην αποστολή και ίσως να πάρει και χρόνο συμμετοχής γιατί δείχνει διάθεση στις προπονήσεις παρότι βρίσκεται λίγες μέρες κοντά μας. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Μυτίδης που τις τελευταίες μέρες δουλεύει με ένταση και πατάει καλά. Σίγουρα δεν θα πάρουμε το Κύπελλο, αλλά δεν απαξιώνουμε το ματς και τη σημασία του. Είπα στους ποδοσφαιριστές μου με αφορμή την πληθώρα επιλογών που έχουμε από τη μέση και μπροστά ότι το σημαντικότερο δεν είναι ποιοι ξεκινούν έναν αγώνα, αλλά ποιοι τον τελειώνουν για αυτό έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά.”

Πηγή:panachaikifc1891.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here