Super League 2: Ανεβαίνει ο Ηρακλής Λάρισας!!!

Μετά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ όπου συζητήθηκε το ποια ομάδα θα συμπληρώσει τη Super League 2, αυτή θα είναι ο Ηρακλής Λάρισας με ψήφους 13 υπέρ, 1 λευκό και 1 κατά. Έτσι ο σύλλογος της Θεσσαλίας θα ανέβει στην Super League 2 αντί του Αγροτικού Αστέρα.
Να θυμίσουμε ότι στον Ηρακλή Λάρισας αγωνίζεται και ο Στέργιος Τσιμίκας, που στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Πανσερραϊκού. 

Η διοργανώτρια Αρχή έχει προγραμματίσει Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 για την έναρξη του πρωταθλήματος, Παραχώρηση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων και όχι μόνο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα η σέντρα του πρωταθλήματος της Super League 2, θα καθυστερήσει μερικές ημέρες ακόμα, καθώς οι ομάδες είναι ανέτοιμες.

Όσον αφορά τη Γ’ Εθνική από τον 1ο όμιλό της, δε θα προβιβαστεί ούτε θα υποβιβαστεί καμία ομάδα.

Αναλυτικά:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση που αποτελεί συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου, έλαβε τις εξής αποφάσεις.

• Να προβιβασθεί στη Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας και ταυτόχρονα από τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής να μην προβιβασθεί και να μην υποβιβασθεί καμία ομάδα. Η απόφαση ελήφθη σε εφαρμογή απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
• Σε συνέχεια της παραπάνω απόφασης, παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 η προθεσμία για δήλωση συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here