Στο προπονητικό τιμ του Απόλλωνα Πόντου ο Σιρίλ Καλί !!!

Ο Απόλλων Πόντου  ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Σιρίλ Καλί, πού παλαιότερα ήταν ποδοσφαιριστής του Πανσερραικού, ενώ τον τελευταίο καιρό ήταν συνεργάτης και αναλυτής στο προπονητικό τιμ των λιονταριών. Ο Γάλλος στο παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα του Απόλλωνα Πόντου.

Aναλυτικά:

Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Σιρίλ Καλί , ο οποίος  θα είναι συνεργάτης στο προπονητικό τιμ, και παράλληλα θα εκτελεί καθήκοντα αναλυτή αγώνων.
Αξίζει να σημειώσουμε πως την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά  εργάστηκε στην ΠΑΕ Πανσερραικός (προηγήθηκε το κλείσιμο της καριέρας του στην ομάδα των Σερρών),  με την ιδιότητα συνεργάτη και αναλυτή, ενώ υπήρξε  υπηρεσιακός προπονητής την περίοδο που η ομάδα των Σερρών  πέτυχε τον στόχο της  παραμονής στην SL2.

Βιογραφικό

Ο Γάλλος στόπερ Σιρίλ Καλί, είναι γεννημένος στις 21/1/1984, στην Μπεζανσόν της Γαλλίας, με καταγωγή από τον Άγιο Μαρτίνο της Καραϊβικής, έχοντας 4 διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα. Ξεκίνησε, μαθαίνοντας τα βασικά του ποδοσφαίρου στις διάσημες ακαδημίες της Οσέρ το 1998.
Από το 2003 εως το 2006 βρέθηκε στην Β ομάδα της Λιλ, ενώ το 2007 πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην Λίλεστρομ της Νορβηγίας.
Στην Ελλάδα ήρθε, το μακρινό 2006 για λογαριασμό της Καλαμάτας και εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, στον Πανσερραϊκό , στην Βέροια, στην ΑΕΛ, στον Παναιτωλικό και στον Απόλλωνα Πόντου. Το 2019, αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του Ινδικού πρωταθλήματος και την Κεράλα Μπλάστερς.
Συνολικά έχει 86 συμμετοχές στην Superleague, 96 συμμετοχές στην Β΄Εθνική, 14 συμμετοχές στο Ινδικό πρωτάθλημα, 3 συμμετοχές στην Νορβηγία και 4 φορές αγωνίστηκε με την φανέλα του Αγίου Μαρτίνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here