Βραβεύθηκαν οι Σερραίοι ποδοσφαιριστές που πέτυχαν μεγάλες διακρίσεις!!!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την βράβευση των Σερραίων Ποδοσφαιριστών που έκαναν την χώρα μας υπερήφανη με τις επιτυχίες τους στο ποδόσφαιρο, τόσο σε εθνικό, όσο και διεθνές επίπεδο.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου, σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου των Σερρών.
Οι Σερραίοι ποδοσφαιριστές που τιμήθηκαν είναι: οι Χρήστος Καρυπίδης, Βασίλης Μπορμπόκης, Στάθης Ταυλαρίδης, Κώστας Τσιμίκας και Άγγελος Χαριστέας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος που οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές διαχρονικά τιμούν τον τόπο καταγωγής τους, τόσο με το ήθος τους, όσο και με τις υψηλές επιδόσεις τους στο άθλημα.
Ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος βράβευσε τον εν ενεργεία ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιμίκα, τον οποίο συνεχάρη για την επιτυχημένη του πορεία, του ευχήθηκε κυρίως υγεία και την καλύτερη δυνατή συνέχεια.
Τον Άγγελο Χαριστέα βράβευσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών Νίκος Κατσαβάκης, ενώ τον Βασίλη Μπορμπόκη βράβευσε ο πρόεδρος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού Τάκης Βάβαλης.

Δεν παρευρέθησαν στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ο Χρήστος Καρυπίδης και ο Στάθης Ταυλαρίδης
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, εκατοντάδες φίλαθλοι των ποδοσφαιριστών, είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους, στην είσοδο του Διοικητηρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here