Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών θα βραβεύσει τους Σερραίους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν στο εξωτερικό!!!

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών,θα βραβεύσει τους Σερραίους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν και διαπρέπουν ακόμη και τώρα στο εξωτερικό.

Αναλυτικά:

Τους Σερραίους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν και διαπρέπουν ακόμη και τώρα στο εξωτερικό θα βραβεύσει η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνεται προς τιμήν τους, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου.

Ο Άγγελος Χαριστέας  ο Κώστας Τσιμίκας, ο Βασίλης Μπορμπόκης, ο Στάθης Ταυλαρίδης και ο Χρήστος Καρυπίδης είναι οι ποδοσφαιριστές που θα βραβευτούν την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022, στις 12.00, στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» του Διοικητηρίου των Σερρών.

Μετά  το πέρας της εκδήλωσης, όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να πάρουν αυτόγραφα και να  φωτογραφηθούν μαζί τους, στην είσοδο του Διοικητηρίου. Η Ε.Π.Σ.Σερρών καλεί τα σωματεία και τις ακαδημίες να ενημερώσουν τους ποδοσφαιριστές τους προκειμένου να βρεθούν στην ημέρα της βράβευσης και να έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τα ινδάλματα τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here