Ο Τάσος Παπάζογλου επιστρέφει στον Πανσερραϊκό!!!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την επιστροφή του Τάσου Παπάζογλου στα Λιοντάρια.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την επιστροφή του Τάσου Παπάζογλου, στην ομάδα της καρδιάς του. Ο έμπειρος στόπερ, ποδοσφαιρικό “προϊόν” της κόκκινης ακαδημίας, επιστρέφει μετά από 11 χρόνια σπουδαίας καριέρας, σε ομάδες της Super League και του εξωτερικού, έχοντας καταγράψει συνολικά 277 συμμετοχές, 11 γκολ και 12 ασίστ στην πορεία του.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Τάσος Παπάζογλου γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1988 και ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανσερραϊκό, αγωνιζόμενος αρχικά στην ομάδα U19, ενώ το 2006 υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τα λιοντάρια, καταγράφοντας τις πρώτες του συμμετοχές στη Β΄ Εθνική.

Μάλιστα, ήταν μέλος της ομάδας που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια τη σεζόν 2007-08 και επανέφερε τον Πανσερραϊκό στη Super League μετά από 16 χρόνια. Το καλοκαίρι του 2010 και έχοντας προηγουμένως σκοράρει το ιστορικό γκολ στους αγώνες play off της Football League κόντρα στον ΟΦΗ, που έδωσε στην ομάδα μας την άνοδο, ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ωστόσο παρέμεινε για ακόμη μία χρονιά στις Σέρρες ως δανεικός και κατέβηκε στον Πειραιά το 2011. Συνολικά φόρεσε 77 φορές την κόκκινη φανέλα σημειώνοντας 5 γκολ.

Στον Ολυμπιακό έμεινε τρία χρόνια κάνοντας 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας και 2 γκολ, ενώ πανηγύρισε την κατάκτηση 3 πρωταθλημάτων και 2 Κυπέλλων Ελλάδας. Ακολούθως, τη σεζόν 2014-15 πήρε μεταγραφή στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ κάνοντας 11 συμμετοχές έως τον Ιανουάριο, όταν και μεταπήδησε για πρώτη φορά στην Ξάνθη, με την οποία αγωνίστηκε σε 11 ματς, έχοντας και 1 γκολ, ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό Κυπέλλου. Τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Παναιτωλικό, Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ έχοντας 76 συμμετοχές και 1 γκολ. Το 2019 μετακόμισε στη Ζίρα του Αζερμπαϊτζάν, με την οποία αγωνίστηκε σε 11 ματς.

Από το 2020 και μέχρι πρόσφατα ήταν ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Ξάνθης, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε είχε 23 συμμετοχές και 1 γκολ με την ακριτική ομάδα στην Super League 2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here