Γ’ Εθνική: Δεύτερη σερί «λευκή» ισοπαλία ο Ηρακλής Αμμουδιάς!!!

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Ηρακλή Αμμουδιάς ο οποίος έμεινε στο 0-0 στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα με τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, για την 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ του 1ου ομίλου, που οδηγούν στην Γ’ Εθνική.
Η ομάδα του Μίλτου Δουλγέρη μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 20ο λεπτό απείλησε με σουτ του Δαγκούλη, από τα όρια της περιοχής το οποίο κατέληξε άουτ.
Η εξαιρετική ομάδα του Έβρου ήταν εκείνη που από το 25ο λεπτό και μετά είχε τις περισσότερες αλλά και τις πιο κλασσικές ευκαιρίες για γκολ. Αρχικά στο 30ο λεπτό σε τετ-α-τετ του Τζελέπη απέκρουσε ο Κουτογλίδης σε κόρνερ. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 31ο λεπτό με την εκτέλεση του κόρνερ ο αμαρκάριστος Γκουντενούδης θα πιάσει κεφαλιά και θα αποκρούσει θεαματικά ο τερματοφύλακας της Αμμουδιάς και στο επόμενο λεπτό μετά από σέντρα του Τρανόπουλου, η κεφαλιά του Γκουντενούδη πέρασε ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Αμμουδιάς.
Στο 35ολεπτό μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ χάνει ο Μπάμπης Ζυγκερίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο Τρανόπουλος και Τζελέπης ήταν οι μοιραίοι παίκτες του Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, που έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Αμμουδιάς. 
Καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακα της Αμμουδιάς Κουτογλίδης που με τις σωτήριες αποκρούσεις, κράτησε το 0 στην εστία του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ρηγόπουλος (Ημαθίας), με βοηθούς τον Μπογιατζόγλου (Ημαθίας) και τον Χριστοδούλου (Ημαθίας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ(Δουλγέρης): Κουτογλίδης, Μούστα, Λαδόπουλος, Ζάντσιος, Γκάλιος Η., Δαγκούλης, Τοπάλι, Σπανίδης, Σιδηροπούλος, Ζυγκερίδης Χρ., Ζυγκερίδης Χαραλ.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ( Παπάζογλου): Γιαννόπουλος, Ακρίβος, Παπάζογλου Δ., Γκουντενούδης , Πουλουκτσής, Μουρατίδης, Ευθυμιάδης, Τζελέπη, Βαρσαμίδης, Καλτσάς, Τρανόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here