Γ’ Εθνική: Άτυχος ο Ηρακλής Αμμουδιάς υποχρεώθηκε σε λευκή εντός έδρας ισοπαλία!!!

Ο Ηρακλής Αμμουδιάς υποχρεώθηκε σε λευκή εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Καμπανιακό, για την εμβόλιμη 2η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ του 1ου ομίλου, που οδηγούν στην Γ’ Εθνική.
Ο Ηρακλής Αμμουδιάς ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον ποιοτικό Καμπανιακό, χάνοντας τους δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
«Μοιραίος» παίκτης για την ομάδα του Μίλτου Δουλγέρη ήταν ο Μπάμπης Ζυγκερίδης, ο οποίος σε δύο κραυγαλέες περιπτώσεις δεν μπόρεσε να σκοράρει, ( μία με κεφαλιά και η άλλη με σουτ, από το σημείο του πέναλτι).
Ο Καμπανιακός είχε δοκάρι με τον Προσκυνητόπουλο στο 22ο λεπτό.
Το Γήπεδο της Αμμουδιάς ήταν κατάμεστο από φιλάθλους και των δύο ομάδων, να παρακολουθούν ένα συναρπαστικό παιχνίδι.
Απών από την αναμέτρηση ήταν ο παρατηρητής αγώνα, που ανάγκασε τον διαιτητή να κάνει κλήρωση ανάμεσα σε δυο παράγοντες των αντίπαλων ομάδων. Υπενθυμίζεται ότι ο παρατηρητής του αγώνα είναι έμμισθος, αφού πληρώνεται από το εκάστοτε γηπεδούχο σωματείο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζάμος (Καστοριάς), με βοηθούς τον Σιδερίδη (Καστοριάς) και τον Γκίτσο (Καστοριάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ(Μίλτος Δουλγέρης): Κουτογλίδης, Μούστα, Λαδόπουλος, Ζάντσιος, Γκάλιος Η., Δαγκούλης, Τοπάλι, Σπανίδης, Κωνσταντίνου, Ζυγκερίδης Χρ., Ζυγκερίδης Χαραλ.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Νιάνιος, Προσκυνητόπουλος,Τάνγκου, Ρακαβίνας, Χριστοδουλίδης, Καρατζάογλου, Ξανθόπουλος, Τσακίρης, Kopaci Aldi, Kopaci Alex, Τσίτας.

Φώτο: Ηρακλής Αμμουδιάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here