Super League 2: Νίκη του Πανσερραϊκού μέσα στον Αλμωπό με αυτογκόλ του Καράμπελα!!!

Ο Πανσερραϊκός πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Αλμωπού Αριδαίας για την εμβόλιμη 33η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Super League 2 και διατηρεί της ελπίδες του για την παραμονή του στην κατηγορία. 
Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κανίς, ο αμυντικός του Αλμωπού Καράμπελας στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα μέσα από την περιοχή, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, σημειώνοντας αυτογκόλ.
Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, που έφτασε τους 32 βαθμούς και προσπαθεί να απομακρυνθεί από τις τέσσερις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, που οδηγούν στην Γ’ Εθνική.
Στο 28ο λεπτό αναγκαστική αλλαγή έκανε ο Πανσερραϊκός λόγω τραυματισμού του  Ανάκογλου την θέση του πήρε ο Έππας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου), με βοηθούς τον
Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και τον Δημητριάδη (Καστοριάς).

.ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης):  Παϊτέρης, Παρασκευάς, Αδαμίδης, Ρουσσάκης, Γιαλαμούδης, Μπακουτσής (67′ Ασλαμπάλογλου), Κέρθι, Καράμπελας, Γιουκούδης, Ρόβας, Πέττας.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκιόκας): Κατσίκας, Δημητρίου(68′ Καραμπέρης), Γιανναράκης, Ζέρης, Κρητικός, Μαρκιόνι(68′  Καρασαλίδης), Κανίς(77′ Πίντο), Μέσσι(77′ Μέσσι ), Στίνα, Βάντερσον, Ανάκογλου (28′ λ.τ Έππας).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPERLEAGUE 2 – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPER LEAGUE 2– ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2021-2022

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here