Super League 2: Ο Πανσερραϊκός νίκησε την Καβάλα και πήρε βαθμολογική «ανάσα»!!!

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 της Καβάλας για την 32η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2 παίρνοντας βαθμολογική ανάσα στο Πρωτάθλημα, αλλά συνεχίζει να είναι ακόμη εγκλωβισμένος στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός, που έφτασε τους 29 βαθμούς και προσπαθεί να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Η Καβάλα  δεν κατάφερε να αποφύγει την 14η εφετινή της ήττα και παρέμεινε στην 15 θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς.
Στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τα λιοντάρια προηγήθηκαν με 2-0, χάρη στα τέρματα των Κανίς (49΄) και Ντίαζ (90΄). Καλύτερος παίκτης του αγώνα ο Κατσίκας που απεσόβησε με διπλή προσπάθεια το σίγουρο γκολ και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό να απειλήσει την εστία του.
Στο 40’ της αναμέτρησης στιγματίστηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Σπάσιτς που αποχώρησε με το φορείο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αγγελάκης (Μακεδονίας), με βοηθούς τον
Πάτρας (Μακεδονίας) και τον Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν για τον Πανσερραϊκό ο Μέσσι και ο Ντίαζ και από την Καβάλα ο Οκάν, ο Καϊούμπι και ο Καζαντζίδης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκιόκας): Κατσίκας, Ζέρης, Γιανναράκης, Δημητρίου (66′ Κεφαλάς), Βάντερσον, Μαρκιόνι (78′ Καραμπέρης), Κρητικός, Ανάκογλου (61′ Έππας), Κανίς (66′ Ντίαζ), Στίνα, Μέσσι (78′ Πίντο).

ΚΑΒΑΛΑ (Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Σπάσιτς (40′ λ.τ Σταμένκοβιτς), Θωμαΐδης, Πανουργιάς (54′ Αμούρ), Μαρινάκης, Σαμπανίδης (69′ Οκάν), Καϊούμπι, Έμπερτ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPER LEAGUE 2– ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2021-2022

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPERLEAGUE 2 – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here