Β’ Εθνική Γυναικών: Σπουδαία νίκη πέτυχε η Γυναικεία ομάδα της Πανσερραϊκής!!!

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Γυναικεία ομάδα της Πανσερραϊκής απέναντι στις Βασίλισσες της Θράκης, στο Δημοτικό γήπεδο Σκουτάρεως, για την 16η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Γυναικών και παραμένει ζωντανή για την παραμονή της στην Β’ κατηγορία, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
Στο βροχερο δημοτικό γήπεδο Σκουτάρεως τα κορίτσια της Πανσερραϊκής, έκαναν φάσεις για γκολ και δεν έδωσαν πολλές ευκαιρίες στην αντιπαλό τους.
Στο πρώτο ημίχρονο τα κορίτσια της Πανσερραϊκής μπήκαν δυνατά έκαναν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, έχοντας την μεγάλη ευκαιρία όταν στο 40′ το δοκάρι σταμάτησε την μπάλα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ της Γεωργιάδου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πανσερραϊκή μπήκε αποφασισμένη να κερδίσει. Μεγάλη ευκαρία το τετ α τετ της Πανίδου με την αντίπαλη τερματοφύλακα να σώζει και στην επαναφορά το σουτ της Αρβανιτίδου έσωσε σωτήρια η άμυνα πάνω στην γραμμή.
Στο 70′ έπειτα από πλάγιο της Γεωργιάδου, η Φραγκιαδάκη πασάρει στην Πανίδου που σουτάρει και κάνει το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ!

⚪ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ( Κομσής Γιώργος.): Μανιάκα, Νικολαΐδου, Ρωμανίδου(Παυλίδου Θ.), Τιλσίζογλου, Ρετζέπη, Γεωργιάδου, Αξιαρλή, Φραγκιαδάκη(Παυλίδου Σ.), Κυριακοπούλου(Χρυσομέρη), Αρβανιτίδου, Πανίδου(C)

ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ: Μαγγοπουλου, Χατζηαντωνίου Μ., Σταυρου , Μαυρομάτη, Αλεωνη ,Σκουμπρη ,Καζαντζιδου,Χαραλαμπίδου,Κυριαζιδου, Σαμαρα Χαντζηαντωνιου Γ.

Έπαιξαν και οι Λεντζακη , Αλεξιάδου.

Πολλή καλή διαιτησία  από τον Καλοσίδη Άνθιμο με βοηθούς την  Κοτανίδου Δήμητρα και Ιορδανίδου Ελένη της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here