Πρωτάθλημα υποδομών ΕΠΣ Σερρών Κ16-Κ12 για το Σαββατοκύριακο 09-10 Απριλίου 2022!!!

Η ΕΠΣ Σερρών ανακοινώνει το πρόγραμμα των αγώνων των πρωταθλημάτων υποδομών Κ16-Κ14-Κ12 για το Σαββατοκύριακο 09-10 Απριλίου 2022.

Παράλληλα ενημερώνει τα σωματεία και τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα για τα παρακάτω:

-Για τη σεζόν 2021-22, οι ομάδες δεν υποχρεούνται για την πληρωμή παραβόλου συμμετοχής.

-Για τη διεξαγωγή του αγώνα είναι υποχρεωτική η παρουσία γιατρού ή προσώπου που θα ασκεί καθήκοντα ιατρού αγώνα(νοσηλευτής, ΕΚΑΒ, φυσιοθεραπευτής με σεμινάριο πρώτων βοηθειών, σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών σε αθλητικά γεγονότα). Η παρουσία του ως άνω προσώπου είναι υπ’ ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου, όπως και ο εξοπλισμός του με το απαραίτητο φαρμακείο.

-Οι αγώνες του πρωταθλήματος Κ16 θα γίνονται με διαιτητές που θα ορίζονται από την Ε.Δ της Ε.Π.Σ.Σερρών. Τα σωματεία θα καλύπτουν μόνο τα χρήματα που αναλογούν στα οδοιπορικά τους.

-Οι αγώνες των πρωταθλημάτων Κ14 και Κ12 θα διεξαχθούν χωρίς διαιτητές και υπ’ ευθύνη των ομάδων, ένα πρόσωπο από κάθε σωματείο θα αναλαμβάνει τον ρόλο του “διαιτητή” ανά ημίχρονο και θα φροντίζει για την ομαλή εξέλιξη του αγώνα.

-Οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων στα πρωταθλήματα Κ14 και Κ12 μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας των υπευθύνων των ακαδημιών και στη συνέχεια να ενημερώνουν την Ε.Π.Σ.Σερρών. Όλοι οι αγώνες που προβλέπονται στο πρόγραμμα που έχει εκδοθεί θα πρέπει να διεξαχθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here