Β’ Εθνική Γυναικών: Τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι τραυματισμοί έφεραν την ήττα στην Πανσερραϊκή!!!

Η Γυναικεία ομάδα της Πανσερραϊκής γνώρισε την ήττα με 4-0 στο Δημοτικό γήπεδο Ευκαρπίας της Θεσσαλονίκης, από την Γυναικεία ομάδα  Leontes Ladies, όμως το χειρότερο από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι οι τραυματισμοί που αποκόμισαν οι Σερραίες παίκτριες, για την 15η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Γυναικών.
Το παιχνίδι ήταν σκληρό με τον γιατρό του αγώνα να χρειάζεται να παρέμβει αρκετές φορές.
Στο 10′ γκολ για την ομάδα των Λεόντων
Στο 35′ οι Λέοντες διπλασιάζουν τα τέρματα τους με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Η ομάδα της Πανσερραϊκής σκοράρει με την Κυριακοπούλου, όμως ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ.
Στο 65′ 3ο γκολ για τους Λέοντες
Στο 95′ σημειώθηκε το τελικό 4-0.
Να σημειωθεί πως λίγο πριν το τέλος του αγώνα η Νικολαΐδου αποχώρησε τραυματίας, καθώς επίσης στο 80′ σε κόρνερ των Λεόντων η Μανιάκα διώχνει με γροθιές, η αντίπαλος πηδά ετεροχρονισμένα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην τερματοφύλακα μας και να της σπάσει τη μύτη.
Έχει διαφορά το πάθος του δυνατού παιχνιδιού, με το σκληρό. Έχει διαφορά επίσης και ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ αθλητισμός. Έχει διαφορά του κάνω το χόμπι μου και αύριο θα πάω όρθιος στη δουλεία μου και στο σχολειό και διαφορά το δεν με νοιάζει και δεν σέβομαι τον αντίπαλο μου.

Εξαιρετική διαιτησία από τον κ. Καρυπίδη Κων/νο και βοηθούς τις κ. Μποδιτσοπούλου Καλλιόπη και Πολυχρονίδου Χριστίνα της ΕΠΣ Κιλκίς.

Leontes Ladies (Πελίδης Γ.) Ζαχαρίου, Κουντουρή, Φασούλα, Σωτηρίου, Νταφοπούλου, Χύσα, Φραγγοπούλου, Σαββίδου, Κρομύδα, Λουπράνη, Κουτρή
Αγωνίστηκαν επίσης: Μαλαμούση, Αθανασιάδου, Παυλίδου, Κορναράκη.

Πανσερραϊκή : (Κομσης Γ.): Μανιάκα, Ρετζέπη, Χαραλάμπους, Γεωργιάδου (C), Τιλσίζογλου(Παυλίδου), Φραγκιαδάκη, Νικολαΐδου(Γκουγκούφκα), Χρυσομέρη (Παυλίδου Θ), Πλακιδου, Αξιαρκή, Κυριακοπούλου

Επόμενος αγώνας της Πανσερραϊκής στις 17/04 εντός έδρας με την ομάδα της Ξάνθης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here