Από την ΕΠΣ Σερρών συγχαρητήρια σε Σερραίους προπονητές για την απόκτηση του διπλώματος UEFA B!!!

Η ΕΠΣ Σερρών και ο Πρόεδρος Νίκος Κατσαβάκης επιθυμούν να εκφράσουν τα συγχαρητήρια τους στους παρακάτω προπονητές, όπως και στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Σερρών,  για την απόκτηση του Διπλώματος Προπονητικής UEFA B΄, μέσα από μία διαδικασία που είχε ξεκινήσει από τη Σχολή που είχε διοργανωθεί τον Οκτώβριο 2020 και τον Ιούνιο του 2021 από τις Ε.Π.Σ.Σερρών και Καβάλας.

Aναλυτικά αυτοί είναι οι:

ΑΒΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΒΑΛΟΥΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΙΟΣ ΑΡΗΣ

ΜΑΡΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΕΣΕΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Η κατάρτιση των προπονητών ποδοσφαίρου και η απόκτηση των ανάλογων διπλωμάτων της UEFA που προβλέπονται και από τον κανονισμό για την άσκηση των καθηκόντων τους από τις ακαδημίες έως και τους ανδρικούς συλλόγους, είναι μία απαραίτητη διαδικασία που τους δίνει την ευκαιρία να αναγνωριστούν τα προπονητικά τους προσόντα, αλλά και να αποκτήσουν το δικαίωμα να εργάζονται νόμιμα.

Η συνεχής αύξηση των διπλωματούχων προπονητών στις Σέρρες, αναδεικνύει και την αναβάθμιση του Σερραϊκού ποδοσφαίρου. που όλοι επιθυμούμε και η Ε.Π.Σ.Σερρών δεσμεύεται πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις, έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον και άλλοι προπονητές να αποκτήσουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάποια σχολή που θα διοργανωθεί στις Σέρρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here