Super League 2: «Λιοντάρι» ο Πανσερραϊκός διέλυσε τον Ολυμπιακό Β΄ με 4-0!!!

Πραγματικό «λιοντάρι» ο Πανσερραϊκός διέλυσε τον Ολυμπιακό Β΄ με 4-0 στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για την εμβόλιμη 23η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Με την νίκη αυτή ο Πανσερραϊκός πήρε βαθμολογική ανάσα και βρίσκεται στην 13η θέση με 20 βαθμούς.
Ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ στο 25ο λεπτό με τον ο Κόντσι, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Καραργύρη, ύστερα από την ασιστ του Κανίς.
Στο 45ο λεπτό ο Στίνα κάνει το 2-0 όταν ο Ανάκογλου άρχισε την προσπάθεια και έδωσε την τελική πάσα στον Μολδαβό, ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής νικάει την άμυνα του Ολυμπιακού Β’ και τον Καραργύρη.
Στο 74ο λεπτό με την λανθασμένη έξοδος του τερματοφύλακα του Ολυμπικού,  η μπάλα έφτασε στον Στίνα, ο οποίος ήταν αμαρκάριστος και με σουτ από το  ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0.
Στο 88ο λεπτό μέσα από την περιοχή ο Μασκανάκης, ο οποίος μόλις λίγο νωρίτερα είχε περάσει στον αγώνα σαν αλλαγή, στη θέση του Κόντσι διαμόρφωσε το τελικό Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Β’ 4-0.
Στο 80ο λεπτό  την κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Ξενιτίδης για τον Ολυμπιακό Β’.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου), με βοηθούς τον Νατσιόπουλο  και τον Αϊνάλη (Μακεδονίας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Κατσίκας, Ζέρης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Βάντερσον, Μαρκιόνι, Κόντσι (89′ Μασκανάκης), Ανάκογλου (75′ Έππας), Στίνα (82′ Καραμπέρης), Μέσσι (75′ Φουάσης), Κανίς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ (Ιμπαγάσα): Καραργύρης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης (46′ Κινκουέ), Νίκολιτς, Σουρλής, Κωστή, Πινακάς, Μαρίνος, Ντόη (46′ Βοΐλης), Ξενιτίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here