ΕΠΣ Σερρών: Προκήρυξη πρωταθλημάτων υποδομών αγωνιστικής περιόδου 2021-22!!!

Από την Ε.Π.Σ.Σερρών κοινοποιείται η Προκήρυξη των Πρωταθλημάτων Υποδομών της Ένωσης μας. Παρακαλούνται όσα σωματεία δήλωσαν συμμετοχή να επικοινωνήσουν με την γραμματεία για περισσότερες λεπτομέρειες και όσα δεν το έκαναν και επιθυμούν να συμμετάσχουν, να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Η… σέντρα προγραμματίζεται για το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου για τις κατηγορίας Κ-16, Κ-14, Κ-12.

Θυμίζουμε πως επειδή η διενέργεια rapid test είναι υποχρεωτική για τους ποδοσφαιριστές 12 ετών και άνω, η Ε.Π.Σ.Σερρών δίνει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στα Πρωταθλήματα Υποδομών να διενεργούν rapid test σε συνεργαζόμενο διαγνωστικό κέντρο. Για τους αθλητές κάτω των 12 ετών είναι υποχρεωτική η επίδειξη του αρνητικού self test.

Η συμφωνία της Ε.Π.Σ.Σερρών ορίζει το κόστος διενέργειας του rapid test στα 5 ευρώ/άτομo, εκ των οποίων η Ένωση θα καλύπτει το 30%, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο την τιμή συμμετοχής για τους ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία της Ε.Π.Σ.Σερρών, τηλ: 2321059584 – email: epss@otenet.gr

Αναλυτικά η προκήρυξη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here