Super League 2: Ήττα στην έδρα του για τον Πανσερραϊκό από τον ΠΑΟΚ Β’!!!

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ Β’ με 2-1, για την εμβόλιμη 19η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν στον αγώνα με πολλές ελλείψεις, ενώ από τον Πανσερραϊκό απουσίαζαν ο Κασμερίδης και ο Ανάκογλου.
Ο ΠΑΟΚ Β’ προηγήθηκε στο σκορ στο 26ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Τσαούση ο Παναγιώτου με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, κάνει το 1-0.
Τα λιοντάρια προσπάθησαν μετά το 35ο λεπτό, αλλά δεν βρήκαν τους διαδρόμους για να φτάσουν στην ισοφάριση.
Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε και έφτασε στο 1-1 με πολύ δυνατό σουτ του Έππα, στο 71ο λεπτό, που πριν μερικά λεπτά είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγώνα.
Στο 82ο λεπτό ο Σμυρλής μετά από ασίστ του Σαλαμούρα κάνει το 1-2 για τον ΠΑΟΚ Β’, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Θεοχάρης (Θεσσαλίας), με βοηθούς τους Αχιλλέα Νίκζα (Λάρισας) και Δημήτριο Παραφέστα (Λάρισας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΌΣ (Διγκόζης): Καβουσάκης, Κεφαλάς, Καρασαλίδης, Ζέρης, Πίντο, Καραμπέρης(63′ Έππας),Μαρκιόνι, Μέσσι, Παπαβασιλείου, Κανίς, Κόντσι(63′ Ντίας).

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Μελετίδης, Γρόσδης (46′ Γαϊτανίδης), Τσάουσης, Φασίδης (61′ Σμυρλής), Πανίδης (46′ Σαλαμούρας).

 

Η 19η αγωνιστική Betsson Super League 2 ήταν αφιερωμένη το ίδρυμα  ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ  και το μήνυμα που πέρασαν οι ομάδες Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ Β΄ ήταν για τη δωρεά μυελού των οστών.

Ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δημιουργήθηκε το 2012. Aποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους.
Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στεγάζεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here