Super League 2: «παρθενική» εκτός έδρας νίκη του Πανσερραϊκού επί του Ολυμπιακού Βόλου!!!

Την «παρθενική» εκτός έδρας νίκη του στην φετινή Super League 2, στον πάγκο της ομάδας με τον Άγγελο Διγκόζη, πανηγύρισε ο Πανσερραϊκός.
Στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης στον Βόλο, ο Πανσερραϊκός νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Α΄ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 34ο λεπτό και στο 36ο λεπτό με τον Παπαβασιλείου που τις σπατάλησε.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έγινε το 0-1. Ο Χισάμ Κανίς με γυριστό σουτ έδωσε προβάδισμα στον Πανσερραϊκό μετά από σέντρα του Κόνσι.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κουντουριώτη στο 58ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας του Πανσερρϊκού.
Στο 62ο λεπτό σε εκτέλεση κόρνερ του Κόνσι, ο Παπαβασιλείου βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην μικρή περιοχή και με σουτ έγραψε το τελικό 1-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) με βοηθούς τον Δίπλαρη (Καρδίτσας) και Δημόπουλο (Δυτ. Αττικής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(Βούζας): Βούγιοβιτς, Γραικός(71΄ Κατσούκης), Μανάφοφ, Μαρκοπουλιώτης, Στάμου, Μανγκά, Ντιαμπί(56΄ Σιαφά), Ντος Σάντος(56΄ Κότος), Σκοπελίδης, Βερνάρδος, Κουντουριώτης

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Καβουσάκης, Ζέρης, Πίντο, Καρασαλίδης, Κασμερίδης, Κρητικός(65΄ Καραμπέρης), Μαρκιόνι,  Παπαβασιλείου(79΄ Έππας),Κανίς, Κόντσι(71΄ Ντίας), Μέσσι(79΄ Βάντερσον)

Αισθητή ήταν και παρουσία των φιλάθλων του Πανσερραϊκού, στον Βόλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here