Β’ Εθνική Γυναικών: Σπουδαίο «διπλό» της Πανσερραϊκης – Κέρδισε εκτός έδρας την Βασίλισσα της Θράκης με 3-1!!!

Η Γυναικεία ομάδα της Πανσερραϊκής πήρε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη(13/02), επικρατώντας της Βασίλισσας της Θράκης με 3-1 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου Θαλασσιάς στο εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Φάσεις και γκολ …

Στο 20′ έπειτα από ασίστ της Φραγκιαδάκη, η Αξιαρλή τσίμπησε την μπάλα στον αέρα και πέτυχε το 0-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Πανσερραϊκή μπήκε δυνατά με την Πλακιδου να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή αλλά το δοκάρι να μην της κάνει το χατίρι.
Στο 55′ η ομάδα της Ξάνθης με την Κυριαζίδου βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε το 1-1.
Η ομάδα του Γιώργου Κομσή αντέδρασε και στο 70′ η Μανωλιούδη έκανε το 1-2 πλασάροντας εύστοχα την αντίπαλη τερματοφύλακα έπειτα από κάθετη πάσα της Γεωργιάδου.
Στο 85′ ήρθε και το 3ο γκολ έπειτα από ένα εξαιρετικό σουτ της Γεωργιάδου έξω από την περιοχή μη αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη τερματοφύλακα.
 
Η Πανσερραϊκή ευχαριστεί την ομάδα της Ξάνθης για την άποψη φιλοξενία της.
 

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ: Μαγγοπουλου ,Γκονζάλες, Χατζηαντωνίου Μ., Σταυρου , Μαυρομάτη,Κατσαρου,Κλοκιδου, Καζαντζιδου, Μετοικιδου, Κυριαζιδου, Σαμαρα.
Έπαιξαν και οι Χαραλαμπίδου, Κασμεριδου, Σκουμπρη, Αλεξιαδου και Αγγελακουδη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ (Γ. Κομσής) : Μανιάκα, Αρβανιτίδου, Τιλσίζογλου, Ρετζέπη, Νικολαΐδου, Αξιαρλή, Γεωργιάδου (C), Φραγκιαδάκη, Πλακίδου, Μανωλιούδη, Πανίδου.
Χρησιμοποιήθηκαν Κυριακοπούλου, Χρυσομέρη, Πετρίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here