Μικτές Κ15 και Κ17 ΕΠΣ Σερρών: Μία ήττα και μία ισοπαλία στην Ξάνθη!!!

Μία ήττα και μία ισοπαλία ήταν ο συνολικός απολογισμός των παιχνιδιών της 2ης αγωνιστικής για την Κ15 και Κ17 της  ΕΠΣ Σερρών κόντρα στην ΕΠΣ Ξάνθης

Η Μικτή Κ-15 της ΕΠΣ Σερρών ηττήθηκε με 4-1 από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης για την 2η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στην Ξάνθη.

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ Κ-15 (Κουτρουλός): Χατζηνικολαίδης(70′ Κουρτίδης), Χουσείνκο, Παπαδόπουλος Μ., Μοσχίδης, Κασσίδης, Κιοσέ Μ.(70′ Βουλκίδης), Ντέμπροβα, Μπογιατζίδης, Κοτζακελίνης(56′ Κιούρτ Ε.), Ασλανίδης(75′ Δρόσος), Μουχτάρης(75′ Τουργαίδης).

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ Κ-15 (Κεχλιμπάρης): Κατιανός, Σπανίδης(65′ Μήσιος), Γλένης(40′ Μπήδιος), Φούρλιος, Πούγκας, Αρναουτάκης, Σαμαράς(50′ Καμηλάλης), Άτσαλος(76′ Πασχαλίδης), Καραμπατζάκης(40′ Κεβάνι), Μπλατσιώτας, Βατμανίδης.

Η Μικτή Κ-17 της ΕΠΣ Σερρών παρότι έχανε με 1-0 από την ΕΠΣ Ξάνθης κατάφερε και ισοφάρισε με τον  Κελλίδη σε 1-1. Αν ήταν λίγο πιο τυχερή η Μικτή Κ-17 της ΕΠΣ Σερρών, θα μπορούσε να είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Ξάνθη.  Ωστόσο λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Κεχλιμπάρη είδαν  να «τραντάζει» το δοκάρι του Κουρτίδη και να τους στερεί την Νίκη.

ΞΑΝΘΗΣ Κ-17(Κουτρουλός): Σαϊλάκης, Δεμένικος, Αμανατιάδης, Καδή(70′ Τανούζι), Λιαπάκης(80′ Σαββίδης), Σαντιλιάνο(80′ Εμπλιούκ), Μπογιατζόπουλος, Αμπατζής, Χατζή Μ., Τσαπατώλης(45′ Κίρατζη, 70′ Χαλκίδης), Τυριάκης.

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ Κ-17( Κεχλιμπάρης): Μπαλμαδάκης, Κόκκινος, Παπακωνσταντίνου, Χάβος, Μπομπότας, Αϊβαζίδης(85′ Καρακούτης), Καλουπτσής(78′ Τζιάνης), Πάνος, Κελλίδης, Δράγκος, Κωνσταντινίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here