Super League 2: Την ήττα γνώρισε ο Πανσερραϊκός με 3-1 από τον Αλμωπό στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών!!!

Στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών ο Πανσερραϊκός γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Αλμωπό Αριδαίας, για την 16η αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Ο Αλμωπός Αριδαίας προηγήθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μόλις στο 47ο λεπτό μετά από σέντρα του Παρασκευά ο Σερραίος επιθετικός του Αλμωπού  Ρόβας ,με φοβερό γκολ έκανε το 0-1. Ο Πανσερραϊκός πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 70ο λεπτό με τον πρώτο σκόρερ των Λιονταριών Κανίς, που μετά από σέντρα του Ζέρη, ο  Χικάμ Κανίς μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.
Το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών πάγωσε στο 90ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ της Αριδαίας, ο Σουλιώτης με γυριστή κεφαλιά έκανε το 1-2
Στο 90+2λεπτό ο Πέττας «έγραψε» το τελικό Πανσερραϊκός- Αλμωπός Αριδαίας 1-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μελτζανίδης (Ημαθίας) με βοηθούς τον Φράγιο και Κουφός (Μακεδονίας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Καβουσάκης, Κασμερίδης, Καρασαλίδης, Ζέρης, Πίντο, Έππας (84′ Παπαβασιλείου), Ντίαζ, Μαρκιόνι (75′ Κρητικός), Ανάκογλου (55′ Κόντσι), Μέσσι, Κανίς.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Καραϊσαρίδης): Παϊτέρης, Καράμπελας(46΄Τριανταφυλλάκης), Σέχου, Σουλιώτης, Πρίκας(80΄ Γιαλαμούδης), Ασλαμπάλογλου, Κολλαράς, Παρασκευάς, Γιουκούδης(75΄ Πέττας), Μπακουτσής(46΄ Κέρθι), Ρόβας(90’Αδαμίδης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here