ΕΠΣ Σερρών:Τροποποίηση συμπληρωματικής προκήρυξης για τις «Περιπτώσεις υποβιβασμού Α1΄ – Προβιβασμού από Α2΄»!!!

Η ΕΠΣ Σερρών ανακοίνωσε τις τροποποιήσεις και την τελική διαμόρφωση του κειμένου της συμπληρωματικής προκήρυξης των πρωταθλημάτων περιόδου 2021-2022 για την Α1΄και Α2′ Κατηγορία.

Αναλυτικά:

Σας γνωρίζουμε τις τροποποιήσεις και την τελική διαμόρφωση του κειμένου της συμπληρωματικής προκήρυξης των πρωταθλημάτων περιόδου 2021-2022, όπως προέκυψαν από την ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, τις μεταβληθείσες υγειονομικές και οικονομικές συνθήκες και την ανάγκη συμμόρφωσης προς τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θεσπίζονται από την Ελληνική Πολιτεία. Οι αποφάσεις λήφθηκαν μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΣΕΡΡΩΝ της 18/01/2022 και τροποποιούν και συμπληρώνουν την από 10/11/2021, Αρ.Πρωτ.1050, συμπληρωματική προκήρυξη με τις τροποποιήσεις να αφορούν το Άρθρο 16 παρ.Β «ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ Α1΄- ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΑΠΟ Α2΄» και συγκεκριμένα τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από την Α1΄ Macron.

Δείτε ΕΔΩ όλη τη συμπληρωματική προκήρυξη

Η Ε.Π.Σ.Σερρών ενόψει της έναρξης της διαδικασίας play off-play out το επόμενο διάστημα για τα σωματεία της Α1΄, θυμίζει πως βάση του Άρθρου 17 παρ.4 του ΚΑΠ «Ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνιστεί σε αγώνα play off-play out τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο από 50 έως 500 ευρώ και με αφαίρεση πέντε(5) βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στο οποίο συμμετέχει».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here