Super League 2: Ισόπαλο 2-2 το Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός!!!

Ο Μαροκινός επιθετικός του Πανσερραϊκού Χισάμ Κανίς παρότι σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του, δεν μπόρεσε να δώσει την νίκη στα  Λιοντάρια, που ήρθαν ισόπαλα 2-2 με τον Θεσπρωτό, στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Ντεμπούτο στα Λιοντάρια έκαναν ο Ρολάντο Ντίαζ που στο 66ο λεπτό πήρε την θέση του Ανάκογλου και ο Βίκτορ Στίνα που στο 80ο λεπτό πέρασε στην θέση του Μέσσι.
Ο Χισάμ Κανίς ήταν ο παίκτης που «άνοιξε το σκορ» για τον Πανσερραϊκό, στο 17ο λεπτό, ενώ το 2-0 σημείωσε με σουτ στο 45ο λεπτό. Για τον Θεσπρωτό τα γκολ σημείωσαν ο Κωνσταντίνου στο 56ο λεπτό με φάουλ και ο Σαραντίδης στο 76ο λεπτό.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πουλικίδης (Δράμας) με βοηθούς τον Τσακίρη (Δράμας) και  Δημόπουλο (Φλώρινας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης): Κατσικάς, Κασμερίδης (61′ Γιανναράκης), Δημητρίου, Ζέρης, Φουάσης, Κρητικός, Έππας, Κόντσι (61′ Χαϊνταρά), Ανάκογλου (66′ Ντίαζ), Κανίς, Μέσσι.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα): Κίναλης, Γώγος, Ζιώγας, Ντι Αλέσσιο, Στεργίου (46′ Λύγκας), Γεωργούσης, Κωνσταντίνου, Βαταμίδης (46′ Βασιλάκης), Σαραντίδης, Διγκόζης, Ρομέρο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPER LEAGUE 2– ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2021-2022

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPERLEAGUE 2 – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here