Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανταμείβει τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Σερρών!!!

Ανταμοιβή διαρκείας…στην προσφορά διαρκείας!

Την ευαισθησία της, σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης έδειξε και φέτος η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, προς το Νοσοκομείο Σερρών.

Την υπόσχεση τους, προς τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Σερρών, έκαναν πράξη, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ. Τάσος Καζίας και τα μέλη της Διοίκησης, ανταμείβοντας τους, με εισιτήρια διαρκείας για την προσφορά τους, στην Σερραϊκή κοινωνία.

Απο την αρχή της πανδημίας, η ομάδα μας, βρίσκεται κοντά στο Νοσοκομείο της πόλης μας και το ενισχύει με διάφορες ενέργειες. Την φετινή σεζόν, που τα γήπεδα άνοιξαν και πάλι για τους εμβολιασμένους φιλάθλους, η ΠΑΕ φρόντισε για την δωρεάν είσοδο, όσων εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν αγώνες του Πανσερραϊκού.

Τις γιορτινές μέρες, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 28/12, στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, παραδίδοντας και επίσημα τα εισιτήρια διαρκείας στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Νικόλαο Φαρμάκη.

Το μέλος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, κ. Νίκος Σολούγκας υποδέχθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών κ. Νικόλαος Φαρμάκης, ο οποίος υπογράμμισε σε δημόσια τοποθέτηση του:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here