Super League 2: Πανσερραϊκός – Ηρακλής 2-0 – Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μαροκινός Χισάμ Κανίς!!!

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για την εμβόλιμη 8η αγωνιστική της Super League 2.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μαροκινός Χισάμ Κανίς, που σημείωσε και τα δύο τέρματα των λιονταριών στο 28ο λεπτό μετά από λάθος του Παλαβράκη το εκμεταλεύτηκε ο Κανίς και πέτυχε το 1-0 και στο 76ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Παπαβασιλείου, διαμορφώθηκε το τελικό 2-0. Αυτή η νίκη είναι η δεύτερη στο Πρωτάθλημα για τον Πανσερραϊκό, που έφτασε τους 9 βαθμούς.
Η ομάδα του Ζεράρ Σαραγόσα έδειξε από νωρίς τις προθέσεις και στο 22ο λεπτό είχε διπλό δοκάρι με Κανίς και Φουάση. Ο Κανίς έκανε το δυνατό σουτ η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Φουάσης σε νέα προσπάθεια και πάλι έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Παλαβράκη.
Από τα 8 γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής ο Πανσερραϊκός στο Πρωτάθλημα της  Super League 2, τα 6 είναι του Μαροκινού Χισάμ Κανίς.
Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Ηρακλής ήταν καλύτερος του Πανσερραϊκού μέχρι και το 20ο λεπτό, με τα λιοντάρια να μην μπορούν να απειλήσουν την εστία του Παλαβράκη.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σαραγόσα): Κατσίκας, Ζέρης, Φουάσης, Γιανναράκης, Κρητικός, Ανάκογλου, Μαρκιόνι, Κουκόλης, Κανίς, Παπαβασιλείου, Έππας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος, Χρουσιέλ, Μανωλάκης, Μ. Παπαστεριανός, Α. Παπαστεριανός, Κάκκο, Τότσκα, Κωστούλας, Μπαστακός.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPER LEAGUE 2– ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2021-2022

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPERLEAGUE 2 – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here