Super League 2: Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Πανσερραϊκό!!!

Η ομάδα του Πανσερραϊκού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τα Τρίκαλα στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της Super League 2.
Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που αναδεικνύεται ισόπαλος ο Πανσερραϊκός μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Σέρρες και με τον ΠΑΟΚ Β΄στην Θεσσαλονίκη.
Η ομάδα του Ζεράρ Σαραγόσα έχανε 0-1 από τον ΑΟ Τρίκαλα από το 36ο λεπτό με σουτ του Παραγουανού Ροντρίκο Ρεκιν. Τα λιοντάρια ισοφάρισαν με πέναλτι που εκτέλεσε 2 φορές ο Κανίς (Έδωσε επανάληψη ο διαιτητής). Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής των λιονταριών Χισάμ Κανίς σκοράρει σε 3ο σερί αγώνα του Πρωταθλήματος της Super League 2.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο (46′ Φουάσης), Κρητικός (46′ Καραμπέρης), Μαρκιόνι (56′ Έππας), Ανάκογλου, Κανίς, Κόντσι (68′ Μέσσι (87′ Ανάκογλου), Θεοδωρίδης (69′ Παπαβασιλείου).

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ντιαλόσι, Παρέδες, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ρεκίν, Κουσκουνάς (90+3′ Κεχαγιάς), Χειρίτραντας, Ελευθεριάδης (68′ Νίζιτς).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPER LEAGUE 2– ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 2021-2022

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPERLEAGUE 2 – ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here